Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-03-2019

All Star Game 2004: 2.500 θεατές στον Εύοσμο, MVP o Μπάεφ και τα 33α γενέθλια του Μιλίνκοβιτς

Rate this item
(0 votes)
Από τα πιο επιτυχημένα All Stars ήταν αυτό που διοργανώθηκε από την ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την Ολομέλεια των ΤΑΑ (πρώην ΕΣΑΠ) και διεξήχθη στο γυμναστήριο του Ευόσμου.

 

Το ραντεβού για το 7ο All Star Game στο βόλεϊ ανδρών είχε οριστεί στις 22 Δεκεμβρίου 2004 και οι αθλητές είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά και την πικρή εμπειρία που τους άφησε τρεις μήνες νωρίτερα το φινάλε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

 

 

2.500 θεατές και τα 33α γενέθλια Μιλίνκοβιτς

Το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης και ειδικά του Ευόσμου έγραψε την δική του ιστορία καθώς 2.500 θεατές γέμισαν το γυμναστήριο και αποθέωσαν τους αθλητές. 

Τα έσοδα από τον αγώνα θα διατέθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Η βραδιά ανήκε δικαιωματικά στον Αργεντινό σούπερ σταρ του Ολυμπιακού Μάρκος Μιλίνκοβις που εκείνη την ημέρα είχε τα 33α γενέθλια του.

 

 

 

 

 

 Τρία χρόνια απουσίας

 

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, το All Star Game αναβίωσε στο κλειστό του Ευόσμου συγκεντρώνοντας την «ελίτ» των παικτών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Ξένων επικράτησε των Ελλήνων με 2-1 (21-25, 29-27, 15-11) και ο κίσμος ευχαριστήθηκε ωραίο θέαμα και περίτεχνες ενέργειες και από τις δύο ομάδες. 

 

Το αστέρι του Θεόδωρου Μπάεφ

Στο All Star Game του Ευόσμου έλαμψε το αστέρι του Θεόδωρου Μπάεφ που τότε πρωταγωνιστούσε στον Ηρακλή και βρισκόταν στο ζενίθ της καριέρας του αποδεικνύοντας περίτρανα πως ήταν ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών στα ελληνικά γήπεδα.

 

Κράβαρικ και Πανταλέων

Στους διαγωνισμούς ο Αντρέι Κράβαρικ νίκησε στο διαγωνισμό του σερβίς και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων νίκησε στο διαγωνισμό της επίθεσης.

Μεγάλοι απόντες από την γιορτή του βόλεϊ ήταν ο Κώστας Χριστοφιδέλης και οι Ντιρσέου, Σιντικγκόι.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 18.00 με εντυπωσικό πρόγραμμα της τραγουδίστριας Ελεάνας Παπαϊωάννου. 

Στέλιος Καζάζης εναντίον Αλέκου Λεώνη

Προπονητής της ομάδας των All Stars Eλλήνων δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Στέλιο Καζάζη που επτά μήνες νωρίτερα είχε φέρει τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος ωστόσο 20 ημέρες μετά το All Star είχε παραιτηθεί. Προπονητής στην ομάδα των All Stars Ξένων ήταν ο Αλέκος Λεώνης. 

Τα σετ: 2-1 (21-25, 29-27, 15-11)

ALL STARS ΞΕΝΩΝ (Αλέκος Λεώνης - Ηρακλής): Λόι Μπολ, Τομ Χοφ, Κλέιτον Στάνλεϊ (Ηρακλής), Τζιμ Πόλστερ, Γκέι-Ρότζερ Νανγκά (ΠΑΟΚ), Μάρκος Μιλίνκοβιτς, Ρίλεϊ Σάλμον, Παουλίνιο Ντιρσέου (Ολυμπιακός), Νταβίντ Μούρεκ, Πέτερ Πλάτενικ (Παναθηναϊκός), Βέλικο Πέτκοβιτς, Γκαμπριέλ Ράντιτς (Ε.Α. Πατρών), Χάιμε Βιαφάρα (Α.Ε. Νίκαιας), Έντιν Σκόριτς (Πανελλήνιος), Κριστιάν Σιντιγκόι (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και Μιχάλης Κόβατς (Παγκράτι).

ALL STARS ΕΛΛΗΝΩΝ (Στέλιος Καζάζης - Παναθηναϊκός): Κώστας Χριστοφιδέλης, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Ακης Χατζηαντωνίου, Χρήστος Δημητρακόπουλος, Γιώργος Ντράγκοβιτς, Βασίλης Κουρνέτας (Ολυμπιακός), Μάριος Γκιούρδας, Θοδωρής Μπάεφ, Αντρέϊ Κράβαρικ (Ηρακλής), Μπάμπης Τζιγγίδης, Κώστας Προύσαλης (ΠΑΟΚ), Νίκος Ρουμελιώτης (Ε.Α. Πατρών), Γιώργος Παπάζογλου (Ορεστιάδα), Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός), Ορέστης Καπετανόπουλος (Μίλωνας) και Βασίλης Μηνούδης (Ρέθυμνο).  

 

 Επιμέλεια Κώστας Ασημακόπουλος - ΕΣΑΠ - Μάρτιος 2019

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News All Star All Star Game 2004: 2.500 θεατές στον Εύοσμο, MVP o Μπάεφ και τα 33α γενέθλια του Μιλίνκοβιτς
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject