Print this page
16-04-2019

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ για το κύπελλο στην Ιεράπετρα

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Α.Σ. και του Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο φάιναλ-4 του κυπέλλου στην Ιεράπετρα. Στην συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ και ο πασαδόρος Θάνος Τερζής:

 

Ο Κώστας Παϊσιάδης είπε: «Πρόκειται για έναν στόχο ο οποίος από την αρχή της χρονιάς έχει τεθεί από την διοίκηση και τους παίκτες ώστε να κατακτήσουμε πάλι τον τίτλο όπως το κάναμε και πέρσι στη Ρόδο. Το σημαντικό είναι ότι και φέτος γίνεται στη Νότια Ελλάδα, και αυτό αποτελεί ένα χάντικαπ για εμάς, καθώς ξέρουμε ότι σε διοργανώσεις που γίνονται σε αυτή τη μορφή, ευνοούνται πάντα οι ομάδες του νότου. Ελπίζουμε του χρόνου, η συγκεκριμένη διοργάνωση να έρθει στην Βόρεια Ελλάδα και όπως γνωρίζω γίνονται ενέργειες για να συμβεί αυτό. Το σημαντικό είναι ότι κατεβαίνουμε έτοιμοι για την κατάκτηση του τροπαίου».

Για το θέμα των προσκλήσεων: «Θα προσπαθήσουμε οι συνθήκες να είναι ίδιες και να τηρηθεί η συμφωνία των 25 προσκλήσεων σε κάθε ομάδα, μετά και από έλεγχο της αστυνομίας. Από την άλλη, το γήπεδο είναι sold out από μαθητές και τοπικά σωματεία. Αυτά είναι τα δεδομένα που μας έδωσε η ΕΟΠΕ, καθώς εγγυήθηκεότι θα υπάρχει ισοτιμία και ισονομία».

«Να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ είπε: «Η αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό. Δε θα κάνω πρόβλεψη, αλλά θα υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

«Το κύπελλο γίνεται μακριά»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: «Η ομάδα είναι κάτοχος του τίτλου και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με την έλευση του νέου προπονητή, η νοοτροπία της ομάδας έχει αλλάξει, ενώ έχει αλλάξει και ο τρόπος που παίζουμε τα παιχνίδια. Αν και το Κύπελλο θα γίνει μακριά και ο κόσμος μας δε θα μπορέσει να έρθει, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε και να το αφιερώσουμε σε αυτούς».