Print this page
23-04-2019

Γιάννης Ορφανός: «Το κλικ που θα φέρει τον Ηρακλή μέσα στους τίτλους» (vid)

Rate this item
(1 Vote)
Τον απολογισμό της σεζόν για τον Ηρακλή έκανε ο προπονητής του Γιάννης Ορφανός. Αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας του στο φάιναλ-4 της Ιεράπετρας, στη συγκινητική παρουσία των οπαδών του «γηραιού» στην Κρήτη αλλά, για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να γίνει το «κλικ» του πρωταθλητισμού αλλά και το μέλλον του στον Ηρακλή:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αυτό που έκαναν ήταν σε αυτό το φάιναλ-4 ήταν μία υπέρβαση από μόνη της. Δυστυχώς δεν πραγματοποιήσαμε το όνειρο στον τελικό. Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό το δείξαμε σήμερα. Στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Στο τελευταίο σετ κάναμε πολλά λάθη. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 4ο σετ καταφέραμε να το ανατρέψουμε αλλά στις πολύ κρίσιμες φάσεις δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Θεωρώ πως η προσπάθεια μας ήταν πολύ μεγάλη. Δεχτήκαμε και μεγάλη πίεση από τον ΠΑΟΚ αλλά δείξαμε ότι ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

Για την συγκινητική συμπαράσταση του κόσμου του Ηρακλή στην Ιεράπετρα: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Είναι οι οικογένειες με τα παιδιά τους που ήρθαν εδώ στην Ιεράπετρα για να μας στηρίξουν. Γνωρίσαμε πραγματικούς γνήσιους βολεϊκούς οπαδούς του Ηρακλή που αγαπούν το άθλημα. Και αυτό ήταν το πιο συγκινητικό».

Σχετικά με την εικόνα που έδειξε ο Ηρακλής αν και είχε μικρότερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες: «Ο Ηρακλής για αυτό είναι αξιος πολλών συγχαρητηρίων. Με πολύ μικρότερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες και ειδικά από τον ΠΑΟΚ που ανταγωνιστήκαμε στον τελικό, καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός σε τέτοια παιχνίδια και σε τέτοιες διοργανώσεις. Αυτό δείχνει πως εάν αυτή η ομάδα βοηθηθεί οικονομικά για το κάτι παραπάνω μπορεί να κάνει το κλικ και να πρωταγωνιστήσει ξανά για τους τίτλους».

Για το μέλλον του ίδιου και του Ηρακλή: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Χρειαζόμαστε όλοι λίγες διακοπές και μετά να γυρίσουμε και να μιλησουμε με την διοίκηση για το τι πρέπει να γίνει για τη νέα σεζόν».