Print this page
31-05-2019

Μάκης Καλαϊτζίδης: «Ξεκινάει ο σχεδιασμός του νέου Ηρακλή»

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Μάκης Καλαϊτζίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν για την διοίκηση του «γηραιού»:


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε μεταφέρει στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου ότι κάνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος για οποιονδήποτε επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα. Αυτή η κίνηση όμως απέβη άκαρπη άλλα δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Μέτα από αρκετή σκέψη που είχαμε όλοι στην ομάδα του Βόλλει και γνωρίζοντας πόσο δύσκολη θα είναι η επόμενη σεζόν, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε, κάτι που ξεκινήσαμε πριν από 4,5 χρόνια. Άλλωστε έχουμε γεννηθεί για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα»

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής τόνισε:

«Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 190 εισιτήρια διαρκείας στις τρεις εβδομάδες που τέθηκαν στην κυκλοφορία. Από αυτά συγκεντρώθηκαν περίπου 25.000 ευρώ και ήδη πληρωθήκαν με αυτά δέκα παίκτες. Πρόκειται ουσιαστικά για τους πιο νεαρούς και αυτούς που είχαν μικρά συμβόλαια, γιατί θεωρήσαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε με αυτή την σειρά. Απομένουν 4 Έλληνες παίκτες και οι τρεις ξένοι αθλητές που είχαμε στο φετινό ρόστερ. Περιμένουμε να διατεθούν περισσότερα εισιτήρια διαρκείας για να διευθετηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις και ρπος αυτούς τους παίκτες. Τώρα χρειαζόμαστε τα χρήματα για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερο σχεδιασμό αλλά και να πάρουμε την αδειοδότηση.Για αυτό τον λόγο κάνουμε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει άμεσα. Η διαδικασία της αδειοδότησης ολοκληρώνεται πιθανότατα στις 30 Ιουνίου και θα πρέπει να βρουμε και τα υπόλοιπα χρήματα».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική:

«Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο προπονητής μας Γιάννης Ορφανός και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία και έχουμε συζητήσει με Έλληνες αλλά και ξένους παίκτες και δείχνουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση. Σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου, που είναι και ο βασικός χορηγός της ομάδας. Ανάλογα με την βοήθεια θα καθοριστεί και η ομάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε αλλά και τους στόχους που θα διεκδικήσουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο 1899 για την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας αλλά και όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν».

Καταλήγοντας ο επικεφαλής του Ηρακλή τόνισε:

«Είχα μεταφέρει στους συνεργάτες μου μετά το τέλος του φάιναλ φορ στην Ιεράπετρα ότι θα ήθελα να αποχωρίσω. Ωστόσο ένα περιστατικό τις τελευταίες μέρες που άλλαξε την θέληση μου. Ήρθε ένας πατέρας μαζί με τον μικρό του γιο και αγόρασε ένα εισιτήριο διαρκείας. Στην συνεχεία ο μικρός μας φίλαθλος άνοιξε ένα μικρό πορτοφολάκι και έβγαλε κάποια κέρματα και μου είπε:”Αυτά τα χρήματα μπόρεσα να μαζέψω από το χαρτζιλίκι μου”. Αυτό μου έδειξε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε για αυτά τα παιδιά αλλά και αυτόν τον κόσμο ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να μιλάμε και πάλι εδώ έχοντας μαζί μας και ένα κύπελλο!».