Print this page
27-06-2019

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντμίτρι Ιλίνικχ ως παίκτης του ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Ο Dmitriy Ilinikh στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην επιλογή του να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα και στη σχέση του με τον προπονητή του, κ. Φιλίποφ.
Οι δηλώσεις του έμπειρου ακραίου...

"Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θα είναι μια νέα εμπειρία και εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γνωρίζω, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία, αρκετές επιτυχίες και φοβερούς φιλάθλους. Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί, και νιώθω ωραία που γίνομαι μέλος του συλλόγου.

Εύχομαι οι φίλαθλοί της ομάδας, να βρίσκονται πάντα δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο PAOK Sports Arena. Είναι σημαντικό να μας υποστηρίξουν και να πανηγυρίσουμε κάθε νίκη μαζί!

Με τον κ. Φιλίποφ, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν έπαιξα ποτέ υπό την καθοδήγησή του. Είναι ένας αξιόλογος και έμπειρος προπονητής. Μιλήσαμε κάποιες φορές και αμέσως βρήκαμε σημείο επικοινωνίας. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή συνεργασία και για τους δυο μας.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν, σε κάθε παιχνίδι, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων".