Print this page
20-08-2019

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του στην άμμο

Rate this item
(0 votes)
Mε ομιλία του υπευθύνου του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλου και του προπονητή Γιούρι Φιλίποφ αλλά και προπόνηση σε γήπεδο μπιτς βόλεϊ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2019-20.

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας περιλαμβάνει φυσική κατάσταση στην άμμο και από 2 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα μει στο γήπεδο.

«Ολοι ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν προετοιμασία. Στις 27-29 Σεπτεμβρίου προγραμματίζουμε το πρώτο τουρνουά, ενώ τότε αναμένεται να επιστρέψουν και τα παιδιά από τις εθνικές τους. Θα έχουν φυσικά μια εβδομάδα άδεια να ξεκουραστούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στην ομάδα και θα δώσουμε άλλα δύο με τρία φιλικά με τη Νεφτοχιμίκ και θα περιμένουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι θετικό να ξεκινάς από την αρχή και να έχεις την ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας. Υπάρχουν βέβαια πολλά νέα πρόσωπα. Το σημαντικότερο πράγμα που έγινε φέτος ήταν η επένδυση που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το μέλλον του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού βόλεϊ να ξεκινάνε τα παιδιά από μικρά στο άθλημα και να κάνουν σταδιακά βήματα», είπε ο Γιούρι Φιλίποφ.

Για την εκτίμηση του σχετικά με τους διεκδικητές του νέου πρωταθλήματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Πάλι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι οι δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν, όμως και ο Παναθηναϊκός πήρε καλούς παίκτες. Όταν παίξουν όμως όλες οι ομάδες τότε θα δούμε την εικόνα που έχουν».

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.