Print this page
11-09-2019

Ο.Φ.Η: «Ο κόσμος του Ηρακλείου θα αγαπήσει το βόλεϊ»

Rate this item
(1 Vote)
«Ο ΟΦΗ θα κάνει τον κόσμο του Ηρακλείου να αγαπήσει το βόλει» λένε με ένα στόμα οι παίκτες του ΟΦΗ, που προετοιμάζονται για την ιστορική συμμετοχή του ΟΦΗ, στην Volley League.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του και οι πρώτες εικόνες της ομάδας, στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία του φετινού ΟΦΗ στην παρθενική του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Παρασκευάς Τσέλιος (22 ετών, 2μ07, κεντρικός), τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε από τον Ολυμπιακό, επισημαίνει ότι «είναι κάτι πολύ σπουδαίο και πρωτόγνωρο για την πόλη του Ηρακλείου, το ότι θα έχει τον ΟΦΗ στην Α1. Αν και είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Κάνουμε καλή προετοιμασία και έχουμε δεθεί σαν ομάδα από την αρχή.Εύχομαι να πάνε όλα καλά, μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Ο Ηρακλειώτης Γιώργος Μονιάκης (32, 1μ90, διαγώνιος) που ήταν και στην περσινή ομάδα του ΟΦΗ που κέρδισε την άνοδο, επισημαίνει ότι «η χρονιά που πέρασε ήταν φανταστική. Εγινε τρομερή δουλειά και η ομάδα ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία. Η Κρήτη χρειαζόταν μια ομάδα στην Volley League, μετά από πολλά χρόνια, τότε που το Ρέθυμνο είχε βρεθεί στην Α1. Το χρειάζεται και ο κόσμος του βόλει, που υπάρχει στην Κρήτη. Η ομάδα έχει στελεχωθεί με πολύ καλούς Ελληνες και ξένους παίκτες και είμαι πολύ αισιόδοξος. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Ο Νικόλας Καρατζάς, (21, 2μ01, κεντρικός), ένας ακόμη παίκτης, που έμεινε από την περσινή ομάδα τονίζει πως «είναι μια ιστορική χρονιά για τον ΟΦΗ. Όπως και πέρσι θα κάνουμε μια προσπάθεια να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο του Ηρακλείου να αγαπήσει το βόλει. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί στην ομάδα έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες».

Γραφείο Τύπου Ο.Φ.Η.