Print this page
16-09-2019

Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς με την υποστήριξη του «διαμαντένιου» Ecali Club

Rate this item
(4 votes)
Η επίσημη παρουσίαση του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου  στον φιλόξενο χώρο του Ecali Club, που από εφέτος αποτελεί τον «Διαμαντένιο χορηγό» της ομάδας.
 

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος του Τμήματος marketing Πάνος Παπαδάκος. Αφού ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» τόνισε ότι από το καλοκαίρι το Ecali Club έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα εκφράζοντας  την ευχή, αυτή η συνεργασία να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Γιάννης Γεωργακάκης: « Η εκδήλωση σηματοδοτεί μία νέα σύμπραξη»
 

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και πρόεδρο του Ecali Club Γιάννη Γεωργακάκη. Ο «οικοδεσπότης» της  εκδήλωσης αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους τόνισε μεταξύ άλλων: «Ξεκινάμε τη σεζόν, σηματοδοτώντας μία νέα σύμπραξη, αφού αποτελούμε τον μεγάλο χορηγό και έναν από τους βασικούς αρωγούς του ΑΟΠ Κηφισιάς…».

Στάθηκε στις επιτυχίες που έχει σημειώσει ο ΑΟΠ Κηφισιάς στις διοργανώσεις που συμμετέχει τονίζοντας ότι προκαλούν αίσθημα υπερηφάνειας στους Κηφισιώτες.
 

«Η ομάδα κατάφερε να κάνει υπερβάσεις, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και πολλές δυσκολίες. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ! Αυτές τις δυσκολίες καλούμαστε να ξεπεράσουμε, μέσω της στήριξης που παρέχουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του EcaliClub.

Ακολούθησε η  πρώτη έκπληξη της εκδήλωσης με την προβολή βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκαν μερικές από τις πιο  σημαντικές στιγμές της ομάδας. Οι «δυνατές» εικόνες «ντυμένες» με μουσική έκαναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλούς από τους παρευρισκόμενος να αναφέρουν: «θέλω να παίξω βόλεϊ αυτή τη στιγμή» και να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
 

Γιάννης Κόντος: « Ευχαριστούμε τον Δήμο και τους χορηγούς για τη στήριξη τους»

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Κόντος. Ευχαρίστησε από καρδιάς τη διοίκηση και το προσωπικό του Ecali Club για την υψηλού επιπέδου φιλοξενία. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κηφισιάς, τον δήμαρχο  Γιώργο Θωμάκο και όλους τους συμβούλους για τη διαχρονική στήριξη στην ομάδα. «Χωρίς όλους τους παραπάνω δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε όλες αυτές τις επιτυχίες» είπε χαρακτηριστικά.
 

Ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για την στήριξη τους και τους φιλάθλους που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας , σε κάθε παιχνίδι. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδας της Volley League, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στις δύο γυναικείες ομάδες της Κηφισιάς τον ΖΑΟΝ και τον Ηρακλή στις οποίες ευχήθηκε κάθε επιτυχία τη νέα περίοδο.

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Οικογένεια η Κηφισιά, σας θέλουμε δίπλα μας»
 

Επόμενος ομιλητής ήταν ο Εκτελεστικός πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος. Χαρακτήρισε ως «σταθερή αξία» για την ομάδα  τον χρυσό χορηγό που είναι η οικογένεια Στεργίου. «Είναι τιμή μας που το μπροστινό τμήμα της φανέλας μας γράφει “Υπογραφή Στεργίου”» πρόσθεσε.

«Η Κηφισιά μπορεί να είναι μία οικογένεια, αλλά δεν παύει να είναι μία επαγγελματική ομάδα που θα πρέπει να τρέχει με τους απαιτούμενους ρυθμούς. Σας θέλουμε όλους δίπλα  μας» κατέληξε στην ομιλία του ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
 

Ελίνα Κόντου: «Αναπόσπαστο κομμάτι οι Ακαδημίες, έρχονται εκπλήξεις για τους φιλάθλους»

Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΑΟΠ Κηφισιάς Ελίνα Κόντου παίρνοντας τον λόγο επισήμανε ότι η ομάδα συγκαταλέγεται στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ κάτι το οποίο δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί.
 

Στη συνέχεια  παρουσίασε τους χορηγούς της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20  οι οποίοι είναι η EUROBANK, το  Φροντιστήριο «Άθμονον Ορόσημο», η “Vechro”, η  “Autovision”, το Κέντρο Αποκατάστασης και Θεραπείας «ΘΗΣΕΑΣ», τα Goody’s  μέσω του Ομίλου Vivartia, το Parking Platanos,η wind, το ξενοδοχείο “SEMIRAMIS”, η P.P.G. Industries, το Super Market «ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ», η εταιρεία «Υγείαση», το “ARCH CAFÉ”, η εταιρεία “MAKBEN REAL ESTATE”, η εταιρεία «ΒΙΚΟΣ», τα εστιατόρια «ΜΥΘΟΣ», το Volley House, το ξενοδοχείο Pines, η εταιρεία «Χαρμάνη Ορθοπεδικά», η εταιρεία “ALMIN”, το εστιατόριο “Porto Rico” και το «Χρυσοτυπείον Σταυριανόπουλος».

Μίλησε  για τις Ακαδημίες του ΑΟΠ Κηφισιάς τονίζοντας: «Είναι βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Σε αυτές αθλούνται παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Διαθέτουμε έμπειρους προπονητές που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εκμάθηση του βόλεϊ. Ανέκαθεν οι ακαδημίες μας τροφοδοτούσαν την ανδρική ομάδα και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον».
 

Πρόσθεσε ότι στα άμεσα σχέδια της ομάδας είναι να κάνει δράσεις με τη συμμετοχή σχολείων της πόλης, προκειμένου τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το βόλεϊ.

Κάνοντας την δεύτερη… έκπληξη της βραδιάς ενημέρωσε ότι όσοι προμηθευτούν την «κάρτα φιλάθλου» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες του ΑΟΠ Κηφισιάς, του ΖΑΟΝ και του Ηρακλή. Παράλληλα οι κάτοχοι της «κάρτας διαρκείας» θα είναι καλεσμένοι σε ειδικές δράσεις της ομάδας, ενώ τους περιμένουν και όμορφα δώρα κατά τη διάρκεια της περιόδου.
 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της σημείωσε: « Η διαφορά μεταξύ του επιτυχημένου με τον ταλαντούχο είναι η σκληρή δουλειά! Αυτό εμείς στην Κηφισιά το γνωρίζουμε, οπότε μόνο ψηλά μπορούμε να πάμε!».

 

Νίκος Ζαλμάς: « Να γίνουμε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς ανεβαίνοντας στο βήμα  δήλωσε χαρούμενος που είναι επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, σε μία περίοδο που η ομάδα μπαίνει σε ένα νέο πολλά υποσχόμενο project.
 

Τόνισε ότι η ομάδα είναι σε ένα «σταυροδρόμι» και έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο πρώτος είναι να προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ και ο  δεύτερος δρόμος είναι η απλή συμμετοχή της ομάδας στην Volley League.

«Μεταξύ των δύο δρόμων επιλέγω τον πρώτο. Αυτός είναι και ο λόγος που έμεινα στην ομάδα .Για να είμαστε στον πρώτο δρόμο θα απαιτηθεί σκληρή δουλειά από όλους μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου» σημείωσε  ο έμπειρος τεχνικός.
 

Στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες του στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟΠ Κηφισιάς. Στα προαγωνιστικά τμήματα συνεργάτες του είναι η έμπειρη προπονήτρια Χρύσα Νάκη και ο ταλαντούχος Χρήστος Οικονομόπουλος. Στα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών προπονητής για ακόμα μία χρονιά  θα είναι ο πολύπειρος Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Ο Νίκος Ζαλμάς  παρουσίασε το επιτελείο της ομάδας το οποίο είναι: Μάκης Δήμου (γυμναστής), Νάσος Κουτσουραδής (φυσιοθεραπευτής),  Αλέξανδρος Λάιος (στατιστικόλόγος).
Άμεσος συνεργάτης του Νίκου Ζαλμά στον πάγκο του ΑΟΠ Κηφισιάς  θα είναι ο team manager Χρήστος Δημητρουλάκος ο οποίος φέτος συμπληρώνει 28 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον σύλλογο.
 

Ο Χρήστος Δημητρουλάκος προχώρησε σε μία άκρως συναισθηματική ομιλία που συγκίνησε όλους όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του “EcaliClub”. Μιλώντας από καρδιάς τόνισε ότι η φανέλα της ομάδας, δεν είναι ένα απλό κομμάτι ύφασμα, αλλά ένας «ζωντανός οργανισμός που τον χαρακτηρίζει μία προσωπικότητα και ένα ήθος».

Εμφανώς συγκινημένος δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που ο γιος του Άρης, όταν τον ρωτούν στο σχολείο τι ομάδα είναι, αυτός απαντάει Κηφισιά!
 

Ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών του ΑΟΠ Κηφισιάς για την αγωνιστική περίοδο 2019. Ο Χρήστος Δημητρουλάκος παρουσίασε έναν προς έναν τους αθλητές οι οποίοι είναι οι : Δημήτρης Νικολάκης, Γιώργος Καπέλλας, Λυκούργος Ρούσης, Αντώνης Σπυλιώτης, Γιάννης Κοσμάς, Νικηφόρος Γκότσης, Κυριάκος Σπυριούνης, Σωτήρης Συναδινός, Νίκος Μελλές, Κώστας Μακρυγιάννης, Αχιλλέας Μπάσης, Μάκης Κολτσιάκης, Ένρικ Μπατατζίμ, Τζοσάια Μπάιερς και Κάιο Ντε Πρα.

Ο αρχηγός του ΑΟΠ Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης στο σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκε η συνεργασία να «αποδώσει καρπούς» καθώς η ομάδα το αξίζει.
 

Η τρίτη… έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας την οποία παρέδωσαν στους παίκτες της ανδρικής ομάδας παιδιά των ακαδημιών του ΑΟΠ Κηφισιάς.

Η τέταρτη και… τελευταία έκπληξη της εκδήλωσης είχε να κάνει με την παράδοση στον πρόεδρο του Ecali Club Γιάννη Γεωργακάκη της νέας συλλεκτικής εμφάνισης της ομάδας, παρουσία της κυρίας Κέλλυς Μαυρομάτη, Διευθύντριας Marketing του Ecali Club, η οποία είναι βασική αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας.
 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναγνώστηκε μήνυμα του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ειδική αναφορά στην πολυετή προσφορά του Θοδωρή Δεληγιαννάκη έγινε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου , ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της ομάδας τον πολύπειρο παράγοντα.
 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΠ Κηφισιάς, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς, η πρόεδρος του ΖΑΟΝ Άννα Κορογιαννάκη, ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς Βασίλης Πανάγος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, η Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα, ο Οικονομικός Διευθυντής της Στεργίου Α.Ε. Φάνης Φαρμάκης, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας και marketing της Volley League Εύη Μπούρα και Βασίλης Παπαγεωργίού, εκπρόσωποι του Τύπου και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους χορηγούς συλλεκτικές μπάλες της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών, προσφορά του Volley House.
Ακολούθησε cocktail στον χώρο του Ecali Club.