Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-09-2019

O Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάκη Κολτσιάκη

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Μάκη Κολτσιάκη για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο 29χρονος ακραίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε:

«Η Κηφισιά διαχρονικά έχει μία σταθερή πορεία στην Volley League. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει και παρουσίες στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδό της. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της στο νέο πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά που θα συνεργαστώ με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά, ο οποίος είναι ιδιαίτερα έμπειρος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».
Μιλώντας για τους στόχους για τη νέα περίοδο επισήμανε: «Πρέπει να βάζουμε την ομάδα πάνω από το εγώ μας. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε την Κηφισιά όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε σκληρά. Προσωπικά, θέλω να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα και να την βοηθήσω με την απόδοση μου στο γήπεδο. Ενόψει του νέου πρωταθλήματος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές υγεία».

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς O Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάκη Κολτσιάκη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject