Print this page
09-11-2019

Δηλώσεις Μουνιόθ, Ζλατιλίδη, Κουμεντάκη, Ρουμελιωτάκη στην συνέντευξη Τύπου (vid)

Rate this item
(0 votes)
Το γραφείο Τύπου του ΤΑΑ Ολυμπιακός οργάνωσε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης όπου μίλησαν οι προπονητές του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ και του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης καθώς και οι ακραίοι των δύο ομάδων Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

 

O προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Ήταν το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και όπως έχω πει και σε προηγούμενες δηλώσεις μου θα χρειαστούμε λίγο ακόμα χρόνο για να βρεθούμε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές παικτών αυτή τη σεζόν και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο αγώνας σήμερα εξελίχθηκε λίγο δύσκολα για εμάς. Ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν πολύ καλά. Εμείς ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι όμως και σε αρκετές στιγμές είχαμε τον έλεγχο του αγώνα τόσο με το σερβίς μας όσο και με την επίθεση, side out αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Νομίζω ότι δείξαμε δυο πρόσωπα. Το ένα ήταν μιας ομάδας η οποία θα μπορούσε να κερδίσει πολύ εύκολα με το πιεστικό μας σερβίς, το άλλο πρόσωπο ήταν όχι και τόσο θετικό αφού κάναμε ορισμένα λάθη και έπεσε η συγκέντρωσή μας. Χάσαμε κάποια σερβίς παραπάνω, ο ΟΦΗ πίεσε αφού είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που μπορούν να πιέσουν και για εμάς αυτό ήταν ένα καλό τεστ για τη συνέχεια».

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Eίμαστε μία νέα ομάδα στην κατηγορία και παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή την περίοδο. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε όσο το δυνατόν πιο σωστά μέσα στο γήπεδο και να παλέψουμε κάθε πόντο απέναντι στον πλήρη Ολυμπιακό. Αν εξαιρέσουμε το 1ο σετ που ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετικό σερβίς και δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε, μετά για αρκετό διάστημα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Ο ακραίος του ΟΦΗ και πρώην του Ολυμπιακού Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ολοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και πως πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση. Εμείς ήρθαμε εδώ καλά προετοιμασμένοι αλλά ακόμα θέλουμε χρόνο. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Κρατήσαμε κάποια τεχνικά κομμάτια, αλλά χαλαρώσαμε και δεν πήραμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Κρατάμε το σετ, κρατάμε τις καλές στιγμές στον αγώνα και συνεχίζουμε».

Ο Ολυμπιακός με 26 πόντους του Φίνγκερ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ

Media