Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2019

Συνέντευξη Τύπου Ανδρεόπουλος Δ., Ανδρεόπουλος Χ., Παλαιτσάκης, Λυνάρδος

Rate this item
(0 votes)
Παρακολουθείστε τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ στον Α΄ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς την Πέμπτη 21/11/2019. Μιλησαν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο συνεργάτης του Ράτκο Παβλίσεβιτς Δημήτρης Παλαιτσάκης και ο κεντρικός του Φοίνικα Δημοσθένης Λινάρδος.

 

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Η ομάδα του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα είναι ισοδύναμες. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Φοίνικας νίκησε δίκαια. Σήμερα εμείς ήμασταν καλύτεροι και κερδήσαμε δίκαια. Ο επαναληπτικός είναι πάλι ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Αυτή που θα παίξει καλύτερα θα πάρει και την πρόκριση. Είναι 50-50»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Οι διαφορές μας με το Φοίνικα είναι πάρα πολύ μικρές. Σήμερα αν δεν πιάναμε το «μάξιμουμ» των δυνατοτήτων μας δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Πήραμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε».

Ο συνεργάτης του Ράτκο Παβλίσεβιτς Δημήτρης Παλαιτσάκης είπε: «Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε αντάξιοι της δυναμικής μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερος».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νικη. Δεν είμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή. «Τους περιμένουμε τώρα στην Σύρο για την ρεβάνς και την πρόκριση».

 

Στη φωτογραφία οι Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Δημήτρης Παλαιτσάκης.

 

Ο Παναθηναϊκός έκανε βήμα πρόκρισης για τους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναθηναϊκός Α.Ο. Συνέντευξη Τύπου Ανδρεόπουλος Δ., Ανδρεόπουλος Χ., Παλαιτσάκης, Λυνάρδος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject