Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-11-2019

Συνέντευξη Τύπου: Δηλώσεις Δεληκώστα, Σωτηρίου, Ζλατιλίδη, Κομητούδη

Rate this item
(0 votes)
Παρακολουθείστε τι δήλωαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0 ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δηληκώστας, ο ακραίος του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου, ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο πασαδόρος του ΟΦΗ Δημήτρης Κομητούδης:
 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σάιντ άουτ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το μπρέικ πόιντ. Το δουλεύουμε πολύ για να το φτιάξουμε για να έχουμε την κόντρα επίθεση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το μπλοκ και την άμυνα. Δουλεύουμε για να το φτιάξουμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Ιλίνκχ . Δεν έχει παίξει ποτέ διαγώνιος και πρώτη φορά στην καριέρα του παίζει διαγώνιος. Επαιξε διαγώνιος και ένα σετ με τον Ολυμπιακό. Ο Σωτηρίου ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Είναι αξιόλογη μονάδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον. Αύριο έρχεται διαγώνιος. Εχουμε δύσκολο ταξίδι στη Σύρο για το ντέρμπι με τον Φοίνικα και στην Ουκρανία για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αν ο στόχος μας θεωρείται βουνό είμαστε ακόμα στους πρόποδες».

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ημασταν πολύ σοβαροί. Γίνεται μεγάλη δουλειά με τον κόουτς, πρωί, βράδυ και με την ενίσχυση που θα γίνουν θα κάνουμε την διαφορά το επόμενο διάστημα. Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς. Θέλουμε να έχουμε κοντά μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν ήμαστα καλοί. Ο διαγώνιος μας δε μπόρεσε να αγωνιστεί, ήταν άρρωστος. Δεν ανταποκριθήκαμε και δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του ΠΑΟΚ. Δίκαια χάσαμε. Ημασταν ουσιαστικά μείον δύο παίκτες και δε μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε μέσα στο παιχνίδι μας. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου και ειδικά στους Έλληνες για την προσπάθεια που κάνουν. Οι δικοί μας στόχοι είναι διαφορετικοί από τους στόχους του ΠΑΟΚ αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πετύχουν και οι δύο ομάδες του στόχους τους».


Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Δημήτρης Κομητούδης είπε: «Ημασταν άτυχοι σήμερα. Ο Μίλος Τσούλαφιτς από το μεσημέρι ήταν άρρωστος και δεν κατάφερε να βγάλει όλο το ματς. Ανταποκριθήκαμε καλά λόγω των καταστάσεων. Δεν έχουμε φτάσει να παίζουμε το βόλεϊ που θέλουμε. Είμαστε πρωτοεμφανισζόμενη ομάδα, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και από αγώνα σε αγώνα βελτιωνόμαστε».

O ΠΑΟΚ με σούπερ Σωτηρίου και διαγώνιο Ιλίνκχ 3-0 τον ΟΦΗ 

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Συνέντευξη Τύπου: Δηλώσεις Δεληκώστα, Σωτηρίου, Ζλατιλίδη, Κομητούδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject