Print this page
04-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Πανταλέων, Ανδρεόπουλος, Βελούδης, Παβλίσεβιτς (vid)

Rate this item
(0 votes)
Mετά τη νίκη του Φοίνικα Σύρου με 3-2 σετ και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς οι προπονητές και οι αθλητές των δύο ομάδων μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου.

 

Μίλησαν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, το λίμπερο του Φοίνικα Σπύρος Βελούδης και ο προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς.

 

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Για τον Παναθηναϊκό είναι μία πολύ σημαντική ημέρα σημέρα. Μετά από πολλά δύσκολα χρόνια  που πέρασε ο σύλλογος και η ομάδα βόλεϊ καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα τελικό όπου θα διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Ετσι κάνουμε πράξη το πλάνο της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού που έλεγε να ορθοποδήσει κατ΄αρχήν ο σύλλογος και μετά να επιστρέψει στην κανονικότητα. Η κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό είναι διεκδίκηση τίτλου. Από μόνο της η πρόκριση δημιουργεί προσδοκίες αλλά είμαστε έτοιμοι, να δουλέψουμε, να ανταπεξέλθουμε και να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του συλλόγου».

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα. Μετά από δύσκολα χρόνια, η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει σε τελικό διοργάνωσης. Μόνο εμείς που είμαστε μέσα στο τμήμα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δύσκολα περνούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα η ομάδα έφτασε δίκαια στον τελικό του Λιγκ Καπ. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να διεκδικήσουμε το πρώτο μας κύπελλο στο Λιγκ Καπ. Είχαμε τρομερή θέληση και δίψα για να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο. Το παιχνίδι μετά την κατάκτηση των δύο σετ μας έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όλα τα νέα παιδιά που αντεπεξήλθαν και αυτά στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα. Μετά από αυτή την ημέρα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να βγούμε έξω το βράδυ και να διασκεδάσουμε».

Το λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στον τελικό. Ήταν δίκαιη. Ημασταν με τη πλάτη στον τοίχο. Θέλαμε να κάνουμε την ανατροπή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως η θέληση μας, μας γυρίζει μπούμερανγκ και δεν αποδίδουμε όπως θέλεουμε. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά πλέον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την δίκαιη πρόκριση του. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για λεπτομέριες διότι δεν ήταν μόνο οι λεπτομέριες που έδωσαν πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς. Πλέον πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για την συνέχεια και να συνεχίσουμε να προοδεύουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Media