Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2019

Συνέντευξη Τύπου Πελεκούδας, Πετρέας και δηλώσεις Βουλκίδη, Πανταλέων, Ανδρεόπουλου στην ΕΡΤ

Rate this item
(0 votes)
Οι αθλητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δήλωσαν μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 3-2 σετ:

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Η ομάδα στο πρώτο σετ μπήκε επηρεασμένη από την διακοπή του αγώνα. Ήταν μία ατμόσφαιρα που πολλοί ξένοι αθλητές μας δεν είχανε ζήσει. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μπορούσαμε να πάρουμε το τρίτο σετ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Για την όλη την ενέργεια που έδωσαν όλοι, Έλληνες και ξένοι».

 

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε πικραμένοι γιατί στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Φτάσαμε κοντά να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε και κοιτάμε την συνέχεια».

 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σήμερα δείξαμε πως είμαστε κοντά με τον Ολυμπιακό. Εγινε ωραία μάχη, παίχτηκε ωραίο βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε τη δουλειά και παλεύουμε να κλείσουμε τη διαφορά με τον Ολυμπιακός. Είναι η μετάβαση του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα και η στιγμή που θα πάρει και έναν τίτλο πλησιάζει».

 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Θεόδωρος Βουλκίδης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Μετράει που νίκησε η ομάδα μου. Περιμένω τον τίτλο του MVP. Δε μας βγήκε 100% στο γήπεδο, αλλά μετά το 2-1 καταφέραμε και παίξαμε συγκεντρωμένα και πήραμε δίκαια τη νίκη. Το εφετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μόντενα. Θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

 

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός στο μόνο που υπερτέρησε σε κρίσιμα σημεία ήταν στον παράγοντα τύχη. Εμείς δεν είχαμε την τύχη όταν έπρεπε. Μακάρι όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα να έχουν αυτή την ατμόσφαιρα με αυτούς τους φιλάθλους».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναθηναϊκός Α.Ο. Συνέντευξη Τύπου Πελεκούδας, Πετρέας και δηλώσεις Βουλκίδη, Πανταλέων, Ανδρεόπουλου στην ΕΡΤ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject