Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Ανδρεόπουλος, Μουνιόθ

Rate this item
(0 votes)
Οι προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Φερνάντο Μουνιόθ είπαν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική:
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Ήταν ένα ματς που το είχαμε διαβάσει, είχαμε προετοιμαστεί και το περιμέναμε δύσκολο. Η κάθε ομάδα επέβαλλε τα χαρακτηριστικά της και τα δυνατά της στοιχεία σε κάθε σετ που γινόταν. Έτσι έγινε και στο τάι μπρέικ. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ δυνατό σερβίς. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας και την δουλειά μας. Είναι χαρά μας που έχουμε επιστρέψει στους τελικούς και ξεκινάμε με το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Επίσης είναι χαρά μας που θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό για έναν από τους τίτλους της χρονιάς».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ είπε: «Για την ομάδα μου ήταν μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Παίξαμε το τέταρτο συνεχόμενο τάι μπρέικ και είμαι χαρούμενος που αντέξαμε στη μεγάλη πίεση της έδρας του Παναθηναϊκού. Ο Βουλκίδης και όλοι οι παίκτες είναι μέρος της ομάδας. Πάντα κάποιος παίκτης τραβάει την ομάδα αλλά όλοι νικάμε και όλοι χάνουμε. Η διακοπή δε βολεύει καμία ομάδα ποτέ και οποιαδήποτε στιγμή γίνεται μέσα σε αγώνα. Συνεχίζουμε και πάμε στην Ιταλία για να παίξουμε για την πρόκριση. Στο Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό θα γίνουν μεγάλοι αγώνες».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναθηναϊκός Α.Ο. Συνέντευξη Τύπου: Ανδρεόπουλος, Μουνιόθ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject