Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2019

Συνέντευξη Τύπου: Δεληκώστας, Φιλίποφ, Προύσαλης, Ορφανός (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ξέραμε πως ο Ηρακλής ήταν πολύ δυνατός στην έδρα του. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα όταν παίζει εδώ μέσα. Τον Ολυμπιακό τον δύσκολεψε πολύ εδώ μέσα. Ο Βαν Ντάικ είχε τροφική δηλητηρίαση για αυτό και τον άλλαξα στο 2ο σετ με τον Σωτηρίου και στο 3ο σετ με τον Ιλινκχ. Ημασταν αρκετοί καλοί στο 1ο σετ και στα τελειώματα του 3ου σετ στο μπρέικ πόιντ. Οι προπονητές είναι για να προπονούν και οι παίκτες για να παίζουν. Τίποτε άλλο. Τα άλλα δεν είναι δικά μου θέματα».

Ο Δεληκώστας σε συμπληρωματική του δήλωση για τον Γιάννη Τακουρίδης είπε: «Ηθελα να ενημερωθώ για την κατάσταση του Γιάννη. Απόψε θα κάνει μαγνητική και αύριο θα γίνει εξέταση και γνωμάτευση. Δυστυχώς η πρώτη ένδειξη είναι πως έχει ρήξη στον αχίλλειο. Δεν ξέρουμε μόνο εάν είναι ολική ή μερική ρήξη κι αν επιβεβαιωθεί αυτό θα χάσει τη σεζόν. Ο Τακουρίδης είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι που κατά την άποψη μου ήταν από τους κορυφαίους αλλά με τον επαγγελματισμό του ήταν παράδειγμα προς όλους. Είναι μαηχητής και του εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ είπε: «Δεν θα αναφερθούμε στα εξωαγωνιστικά. Ξέραμε πως ο Ηρακλής είναι καλή και δυνατή ομάδα και παίζει καλά στην έδρα του. Ημασταν έτοιμοι. Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτή η διακοπή. Αν είναι νίκη μας θέλω να την αφιερώσω στον Γιάννη Τακουρίδη. Δείξαμε πως είμαστε μία οικογένεια. Κανείς δεν πρόκειται να τον προσβάλει και να ακουμπήσει κάποιον συμπαίκτη μας που είμαστε μαζί πολλά χρόνια».

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Κατ΄αρχήν να ευχηθούμε περαστικά στον Γιάννη (σ.σ.Τακουρίδη). Να έρθει γρήγορα πίσω στα γήπεδα. Ξέραμε πως θα κρίνονταν το ματς στις λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να το πάρουμε εμείς το 3ο σετ που ήμασταν μπροστά 23-20. Θα δούμε τα λάθη μας. Καλό είναι τα παιχνίδι να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς οι αθλητές του Ηρακλή θέλουμε να κρίνονται οι αγώνες στο γήπεδο. Σίγουρα εκτός έδρας δεν παίζουμε τόσο καλά και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Επίσης πιστεύω ήταν ακατάλληλος για το σημερινό παιχνίδι. Κακώς φέρνουν διαιτητές από Αθήνα. Οι διαιτητές από την Θεσσαλονίκη ξέρουν τις ιδιαιτερότητες».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για ένα παιχνίδι γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε. Οποιοσδήποτε σχολιασμός για αγώνα που δεν τελείωσε είναι άκυρος. Πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των αθλητών και όσων βρίσκονται σε αυτό το χώρο. Να ευχηθώ κι εγώ γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Ολα τα άλλα είναι ανούσια και ανώφελα».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Συνέντευξη Τύπου: Δεληκώστας, Φιλίποφ, Προύσαλης, Ορφανός (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject