Print this page
18-01-2020

Συνέντευξη Τύπου Ζλατιλίδης, Ρουμελιωτάκης, Ζαλμάς, Κάπελας

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, ακραίος του ΟΦΗ και πρώην της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς και ο λίμπερο της Κηφισιάς Γιώργος Κάπελας δήλωσαν:

O προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς απόψε είχαμε δύο αγωνιστικά πρόσωπα και είχαμε «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή μας. Στην αρχή δεν προβληματίσαμε την Κηφισιά στην υποδοχή και στο side out. Στο πρώτο σετ καταφέραμε να φτάσουμε στο 24-24 όμως δεν μπορέσαμε να το κατακτήσουμε. Στο δεύτερο σετ δείξαμε κακό αγωνιστικό πρόσωπο,ενώ στο τρίτο παίξαμε συγκεντρωμένα και το πήραμε, καθώς πιέσαμε στο σερβίς. Στο τέταρτο σετ είχαμε κενά στην απόδοσή μας. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια, για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Ο ακραίος του ΟΦΗ και πρώην της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Το Ζηρίνειο είναι μία δυνατή έδρα. Δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε για να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που μας έδωσε ουσιαστικά 6 πόντους και μάλιστα σε μία κρίσιμη συγκυρία λόγω της διακοπής. Δεν είχαμε ρυθμό κάτι που είναι λογικό. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στο side out και στην αντεπίθεση στα τελειώματα των σετ. Έχουμε μπροστά μας κρίσιμους αγώνες και κοιτάμε τη συνέχεια».

Ο λίμπερο του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Καπέλλας δήλωσε: «Στα τελειώματα των σετ ήμασταν πιο ψυχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Υπήρχε νευρικότητα στο παιχνίδι, ενώ οι ομάδες δεν είχαν ρυθμό. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, όμως καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο».

Η Κηφισιά με «κλειδί» τον Κολτσιάκη νίκησε 3-1 τον Ο.Φ.Η.