Print this page
14-02-2020

Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. (13η αγωνιστική, 15/2, 16.30, V.L. - T.V.)

Rate this item
(0 votes)
Mε την «απρόμαυρη» αναμέτρηση μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Π.Α.Ο.Κ. θα ανοίξει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2019-20. (Bαρδινογιάννειο, 15/2, 16.30, Livestreaming volleyleague.gr, Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος.)

 

Ο Ο.Φ.Η. παρουσιάζεται με νέο προπονητή τον Ανέστη Γιαννακόπουλο που αναλαμβάνει την ομάδα σε κρίσιμη περίοδο στη θέση του Δημήτρη Ζλατιλίδη. Ο ΟΦΗ αναζητά την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020. Ο ΟΦΗ έχει 11 βαθμούς και μετράει 5 συνεχόμενες ήττες.

 

Ο Ανέστης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Εχουμε ένα παιχνίδι με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, όμως θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, μέχρι και τον τελευταίο πόντο, για να μπορέσει ο ΟΦΗ να μείνει στην Volley League και απο εκεί και πέρα να σχεδιάσει καλύτερα το μέλλον του».

 

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα ο Δημήτρης Ζλατιλίδης αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΟΦΗ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν. "Για τις προσωπικότητες σας, αλλά και για την ομάδα, προπαθήστε να κρατήσετε την ομάδα στην κατηγορία" τους είπε.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους. Ο Δικέφαλος έχει 27 βαθμούς και θέλει να ανακτήσει την 2η θέση και φυσικά σε αυτή την προσπάθεια στοχεύει στο τρίποντο της νίκης.

 

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο λίμπερο της ομάδας, Γιώργος Στεφάνου, ανέφερε:

 

«Η ομάδα μας εκμεταλλεύεται κάθε μέρα που περνά, δουλεύοντας σκληρά, προκειμένου να παρουσιάζεται σε κάθε αγωνιστική ακόμα καλύτερη. Αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και το Σάββατο απέναντι στην ομάδα του Ο.Φ.Η. και να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις».

 

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Ο.Φ.Η. με 3-0 σετ.

 

Volley League Ανδρών - 13η αγωνιστική

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Βαρδινογιάννειο 16.30 (V.L. - T.V.): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κόκκας, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Κουνδουράκη, Σπαντιδάκη.

Ζηρίνειο 18.30 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων

Διαιτητές: Αγγελίδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Δ. Βικέλας Σύρου 20.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Μ. Παρασκευόπουλος 17.30: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Τζεπκινλής, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Βασιλάκης, Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Μίκρας 19.00 (ΕΡΤ Sports): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Κουμπλή.