Print this page
15-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Κωνσταντινίδης, Δεληκώστας, Γιαννακόπουλος, Σαρικεΐσογλου (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο λίμπερο του Π.Α.Ο.Κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεηκώστας, ο ακραίος του Ο.Φ.Η. Μιχάλης Σαρικεΐσογλου και ο Ανέστης Γιαννακόπουλος που έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής του Ο.Φ.Η. μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Δικεφάλου με 3-0 σετ.

 

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΠΑΟΚ):

 

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την εμφάνιση του. Στα δυο πρώτα σετ ήταν συνέχεια πάνω, αλλά στο τέλος εμείς κερδίσαμε τα σετ. Ηταν εντελώς διαφορετική ομάδα. Ηταν πιο ορθόδοξο το σχήμα με τον Λουκούμι διαγώνιο και Σαρικείσογλου και τον Ρουμελιωτάκη να δένουν καλύτερα στην υποδοχή και ο Κομητούδης θεωρώ ότι είναι καλύτερος πασαδόρος απο τον Ουκρανό. Επαιξε πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψε πολύ είναι απο τους νέους πασαδόρους ο καλύτερος στην Ελλάδα. Δυσκολευθήκαμε πολύ. Στα τελειώματα των σετ με κάποια λάθη του ΟΦΗ και κάποιες ενέργειες δικές μας, κερδίσαμε. Ηταν όλα τα σετ στον πόντο. Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με την ομάδα αυτή που έχει. Θα παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία. Χρειάζονται ομάδες απο την επαρχία και ειδικά απο την Κρήτη, να μείνει στην Α1. Ισως γίνανε κάποια λάθη που δεν είναι δικό μου θέμα. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει την προσπάθεια για να παραμείνει στην Α1, γιατί το αξίζει και του χρόνου να κάνει ένα καλύτερο προγραμματισμό. Είχαμε δύσκολο ταξίδι, έχουμε ντέρμπι με τη Σύρο, θεωρώ ότι απο εβδομάδα σε εβδομάδα θα ανεβαίνουμε».

Δημήτρης Κωσταντινίδης (λίμπερο ΠΑΟΚ):

«Θέλω και εγώ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ. Μας πίεσε πολύ στα δυο πρώτα σετ. Στο τέλος των σετ, καταφέραμε να πάρουμε τα σετ. Εμείς θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και να πάμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή θέση».

 

Ανέστης Γιαννακόπουλος (προπονητής ΟΦΗ):

 

«Κατά τη γνώμη μου έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Τις στιγμές που έπρεπε έδειξε την αξία του. Του εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του. Εμείς συνεχίζουμε ένα αγώνα. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Σε μερικά σημεία μας έλλειψε η αυτοσυγκέντρωση. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Εχουμε καλούς παίκτες με δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για ότι καλύτερο».

Mιχάλης Σαρικείσογλου (ακραίος ΟΦΗ):

«Αυτό που κρατάμε είναι η ελπιδοφόρα εμφάνιση. Στα δυο πρώτα σετ πήγαμε πάνω, αλλά μετά το 20 ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος. Το 3-0 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα. Ο στόχος είναι η παραμονή. Ελπίζω να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1».

 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος με 3-0 από την έδρα του βελτιωμένου ΟΦΗ (pics, vid)

Media