Print this page
19-02-2020

Αξέλ Γιάκομπσεν: «Ο τίτλος του MVP ανήκει σε όλο τον Παναθηναϊκό»

Rate this item
(0 votes)
Ο Δανός με καταγωγή από την Αργεντινή πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν (10/07/1984, 1.96) πέρασε στο πάνθεον των κορυφαίων του ελληνικού βόλεϊ και του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς καθώς αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο MVP του League Cup «Νίκος Σαμαράς» Άξελ Γιάκομπσεν δήλωσε:

«Ήταν δυνατό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές. Μπήκαμε δυνατά στα δύο πρώτα σετ, αλλά μετά για κάποιο τρόπο χάσαμε τον ρυθμό μας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και γύρισαν το παιχνίδι, όπως είχαμε κάνει εμείς στην έδρα τους. Πιστέψαμε ότι θα πάρουμε το χρυσό σετ και ότι θα ερχόταν η νίκη. Παλέψαμε την κάθε μπάλα και ξέραμε πως και να χάναμε θα είχαμε δώσει τα πάντα. Ημασταν με μεγάλη πίεση, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να πάρουμε τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τον τίτλο».

Για τον τίτλο του MVP στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

«Είναι ένας τίτλος MVP όχι μόνο για εμένα αλλά για όλο τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος για το τρόπαιο που πήραμε και το βραβείο είναι ένα μπόνους. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου στην Αργεντινή και στη Δανία».

Για την ατμόσφαιρα στους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

«Παίζω πολλά χρόνια βόλεϊ, όμως ατμόσφαιρα που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα δεν την έχω ξαναδεί. Στην Αργεντινή οι οπαδοί μοιάζουν με τους Έλληνες, όμως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι κάτι ξεχωριστό».

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.