Print this page
22-02-2020

Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Ο.Φ.Η. (14η αγωνιστική, 23/2, 16.00, V.L. - T.V.)

Rate this item
(0 votes)
Οι δύο ομάδες που έκαναν εφέτος το ντεμπούτο τους στην Volley League και μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, ο Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων και ο Ο.Φ.Η. θα βρεθούν αντίπαλοι σε ένα από τα ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής (Αμπελόκηποι, 23/2, 16.00, V.L. - T.V., Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς).

 

Ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες ενώ δεν αποκλείεται να είναι και ένα «κρας τεστ» στην περίπτωση που βρεθούν αντίπαλοι στα πλέι άουτ (υπενθυμίζεται πως στα πλέι άουτ θα παίξουν η 7η κόντρα στην 10η της κανονικής περιόδου και η 8η κόντρα στην 9η και στις τρεις νίκες για το κάθε ζευγάρι θα κριθεί η παραμονή).

 

Η Ελπίδα έχει 4 βαθμούς και θα τα δώσει όλα για να πάρει τρίποντο ώστε να ελπίζει στο θαύμα της κατάληψης της 8ης θέσης.

 

Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Στον β’ γύρο του πρωταθλήματος παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν έχουμε κερδίσει κάποιους βαθμούς που θα έπρεπε να πάρουμε βάσει απόδοσης. Πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα για να πάρουμε μία νίκη στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα είναι σημαντικό να έχουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο της Ελπίδας στο πλευρό μας, ώστε να δείξουμε τη δυναμική που διαθέτουμε και μέσα από τη γεμάτη εξέδρα να πάρουν οι παίκτες μας επιπλέον ώθηση, για να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι τους στους Αμπελοκήπους»

 

Ο Ο.Φ.Η. αναζητά την πρώτη του νίκη για το 2020 που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε ένα καλύτερο πλασάρισμα, ακόμα και στο ιδανικό που θα είναι η 6η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ.

 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ανέστης Γιαννακόπουλος είπε: «Στον β’ γύρο του πρωταθλήματος παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν έχουμε κερδίσει κάποιους βαθμούς που θα έπρεπε να πάρουμε βάσει απόδοσης. Πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα για να πάρουμε μία νίκη στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα είναι σημαντικό να έχουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο της Ελπίδας στο πλευρό μας, ώστε να δείξουμε τη δυναμική που διαθέτουμε και μέσα από τη γεμάτη εξέδρα να πάρουν οι παίκτες μας επιπλέον ώθηση, για να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι τους στους Αμπελοκήπους»

 

Στον Α΄γύρο στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ είχε νικήσει την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-1 σετ.

 

 

Volley League Ανδρών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

PAOK Sports Arena 17.30 (EΡΤ Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γ.Τριαντάφυλλος Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σιακαβέλλας, Σπίνας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 20.30 (V.L. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Aμπελοκήπων 16.00 (V.L.-T.V.): Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ..

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.30 (V.L.-T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Μούζουλας, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Μπίτσικα.