Print this page
23-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Ορφανός, Μαυροβουνιώτης, Μουνιόθ, Κουμεντάκης (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός, ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ και ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης μίλησαν για τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ. Ξεχώρισε η παραίτηση του Γιάννη Ορφανού από προπονητής του Ηρακλή.

 

O προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε:

 

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, ήταν πολύ σοβαρός. Εμείς δεν καταφέραμε να πιέσουμε όσο θα θέλαμε τον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Αντίστοιχα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καλή αποτελεσματικότητα. Ηταν πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Θέλω να σταθώ σε ένα άλλο κομμάτι. Για μένα σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα. Κλείνει ένας κύκλος όσον αφορά το κομμάτι του Ηρακλή. Μετά από πέντε χρόνια και ώριμη σκέψη και όχι εν θερμώ κλείνει ο κύκλος μου στον Ηρακλή. Με καλές, με κακές στιγμές, με περισσότερες καλές στιγμές, με πολύ δυνατές στιγμές. Θεωρώ πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Δυστυχώς δε μπορώ να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Υπήρχαν πάρα πολλοί και από τη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή που με στήριξαν αυτά τα πέντε χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ηρακλή, τον κόσμο και όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα. Εφτασα σε ένα σημείο που νιώθω πως δε μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο. Το θετικό είναι πως η ομάδα με όλα τα προβλήματα έχει ποιότητα και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος».

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε:

 

«Είμαι εμβρόντητος. Δίκαιη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια. Ξεπέρασε την απώλεια του Λιγκ Καπ. Δεν καταφέραμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Ωστόσο κρατάμε τις καλές στιγμές μας. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε είναι τα εντός έδρας και στοχεύουμε σε αυτά. Δε βάζουμε το κεφάλι κάτω. Συνεχίζουμε τη πολύ δουλειά. Οσον αφορά την παραίτηση του κόουτς, προσωπικά θεωρώ πως οι αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται εν θερμώ, αλλά είναι δύσκολη χρονιά, έχουμε κάνει ήδη πολύ υπομονή. Συνεχίζουμε και ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί όπως είμαστε τώρα. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό. Με μία προσεκτική εμφάνιση και με σωστές επιλογές θα πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ».

 

O προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ είπε:

 

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας. Είχαμε δύσκολες μέρες μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ και δεν ήταν εύκολο να παίξουμε σήμερα. Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος διότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση και επανήλθε. Πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά διότι έρχονται πολλά και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα αλλά και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

 

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε:

 

«Αρχικά θέλω να πω καλή επιτυχία στον κύριο Ορφανό όπως και στα παιδιά του Ηρακλή να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Δεν θα σταθώ στο σημερινό παιχνίδι. Αξίζει περισσότερο να κρατήσουμε πως ο Ολυμπιακός αντέδρασε. Είχαμε δύσκολες εβδομάδες, δύσκολα παιχνίδια και σιγά σιγά θα βρούμε το ρυθμό που πρέπει να έχει αυτή η ομάδα».

 

 

Media