Print this page
29-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Γιαννακόπουλος, Κομητούδης, Ορφανός, Μπουτσούγιεβιτς (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του ΟΦΗ Ανέστης Γιαννακόπουλος, ο πασαδόρος του ΟΦΗ Δημήτρης Κομητούδης, ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιάννης Ορφανός και ο Σέρβος πασαδόρος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς δήλωαν μετά τη νίκη του Φοίνικα ΟΝΕΧ επί του ΟΦΗ με 3-0:

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ανέστης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Mετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι ήρθαμε εδώ με κάποιες καθυστερήσεις στο ταξίδι. Δεν είναι δικαιολογία επειδή δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε αρκετά δυνατά, ισχυρά σερβίς, πολύ πιεστικά. Δεν είχαμε ποιοτική υποδοχή με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να παίξουμε αυτό που θέλαμε και μπορούσαμε. Ολα τα παιδιά από την ομάδα μου έκαναν καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα για το καλύτερο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι άουτ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φοίνικα, εύχομαι τα καλύτερα».

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Δημήτρης Κομητούδης είπε:

«Συγχαρητήρια και μπράβο στην ομάδα μου και στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ που ήρθαμε εδώ. Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο που ήρθαμε εδώ πέρα. Μόνο που ήμασταν εδώ μπραβο σε όλους. Δεν ειναι αυτή η εικόνα μας. Δεν παίζουν έτσι οι παίκτες μας. Η κατάσταση είναι περίεργη κάτω. Το μυαλό είναι στα πλέι άουτ. Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα. Μπράβο στη Σύρο και συγχαρητήρια. Εχει πολύ καλή ομάδα. Εχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Χαίρομαι πολύ. Για τη συνέχεια θα δούμε...»

Ο Γιάννης Ορφανός στην πρώτη συνέντευξη ως προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ είπε:

«Μπράβο στην ομάδα του ΟΦΗ. Γνωρίζοντας τις συνθήκες που ήρθαν και πως ταξίδεψαν για να παίξουν αυτό το παιχνίδι δεν είναι συνθήκες για να παίζει μία επαγγελματική ομάδα. Δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Επειδή γνωρίζω τι έγινε σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στο σερβίς και στο μπλοκ ήμασταν πολύ καλοί. Το ένα συμπλήρωσε το άλλο. Ημαστασν συγκεντρωμένοι και σοβαροί και αυτό ήταν που μου άρεσε. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα πρώτη φορά εδώ μέσα σε ένα καταπληκτικό φίλαθλο κοινό που χειροκροτούσε κάθε πόντο. Ηταν πολύ καλή εμπειρία και για μένα και ευχαριστήσουμε τον κόσμο που υποστηρίζει την ομάδα. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας όχι τόσο για το πρωτάθλημα αλλά για το φάιναλ-4 του κυπέλλου. Σιγά σιγά πρεπει να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτά τα παιχνίδια και θα κάνουμε αρχή από την εβδομάδα που έρχεται».

Ο Σέρβος πασαδόρος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς είπε:

«Να συγχαρώ τον καινούργιο μας προπονητή. Για μας κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και αυτό που προσπαθούμε ειναι να έχουμε κοντρόλ στο παιχνίδι μας. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά από την αρχή και ξέρουμε πως όταν πιάνουμε δυνατόν σερβίς είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει ο αντίπαλος μας. Ξέρουμε πως ο ΟΦΗ είχε κάποια προβλήματα αλλά τους εύχομαι να τα ξεπεράσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος . Μπράβο στην ομάδα του ΟΦΗ, στους παίκτες και στον κόουτς. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Θα εστιάσουμε εκεί το ενδιαφέρον μας. Είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον ματς και μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στο φάιναλ-4 του κυπέλλου».

Media