Print this page
07-03-2020

Συνέντευξη Τύπου Ορφανός, Χριστόφας, Γκολίτσης, Μάντζιος (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Γιάννης Ορφανός, ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας, ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων Σπύρος Γκολίτσης και ο ακραίος της Ελπίδας Αμπελοκήπων Φίλιππος Μάντζιος δήλωσαν για τη νίκη του Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-1 σετ:
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

«Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα δύο πρώτα σετ. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, πράγμα που δεν επιτρέπεται για το επίπεδο και την ποιότητα της ομάδας, ειδικά σ’ αυτή τη χρονική στιγμή. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην Σύρο και να συγκεντρωθούμε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έχουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κάποια στιγμή θα έφευγα από τον Ηρακλή. Είμαι επαγγελματίας και η πρόταση της Σύρου με τίμησε ιδιαίτερα. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα αυτή και δουλεύω με αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά στο Κύπελλο, τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε καταφέρει με τον Ηρακλή να φτάσουμε σε δύο τελικούς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και με τη νέα ομάδα μου, να βρεθούμε ξανά στον τελικό».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το παιχνίδι, αν και νομίζω ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό ως θέαμα, επειδή έγιναν εύκολα λάθη στα δύο πρώτα σετ τόσο από τη δική μας ομάδα όσο και από την Ελπίδα. Στεκόμαστε στους τρεις βαθμούς που πήραμε και κοιτάμε την συνέχεια, τις δύο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τα πλέι οφ, αλλά και το φάιναλ φορ του Κυπέλλου που το έχουμε ακόμα πιο κοντά και γίνεται στην έδρα μας».

Ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε:

«Όπως και στον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι η ομάδα μας έδειξε άποια καλύτερα στοιχεία. Η υποδοχή μας πάντοτε μας στερεί κάποιους βαθμούς, όπως στο τρίτο και το τέταρτο σετ σήμερα, στα οποία η Σύρος ξέφυγε πολύ νωρίς με καλό σέρβις. Χαίρομαι πολύ που τα παιδιά δείχνουν μεγαλύτερη μαχητικότητα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, γιατί ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και εναντίον του Παναθηναϊκού. Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία για να φτάσουμε εκεί που πρέπει και να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι άουτ. Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και μετά ξεκινά ένα πολύ σημαντικό 20ήμερο, με τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και κατόπιν τα πλέι άουτ. Παίζουμε καλύτερα και σήμερα πήγε καλύτερα το σέρβις μας σε σχέση με το παρελθόν».

Ο ακραίος της Ελπίδας Αμπελοκήπων Φίλιππος Μάντζιος δήλωσε:

«Κάναμε μία καλή εμφάνιση, ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Μετά σαν να “σβήσαμε”, αλλά για να κερδίσεις τέτοιους αντιπάλους όπως ο Φοίνικας Σύρου πρέπει να έχεις διάρκεια και αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, ειδικά για μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της, όπως η δική μας. Εμείς στοχεύουμε να τα δώσουμε όλα σ’ αυτόν τον τελευταίο μήνα και να πετύχουμε να κρατήσουμε την Ελπίδα στη Volley League».

Media