Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-07-2020

Δημήτρης και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Την Κυριακή είναι τελικός»

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης δήλωσαν μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ:

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

«Η διαφορά με το πρώτο ματς ήταν τα λάθη. Δεν νομίζω να υπήρχε κάτι άλλο. Στο πρώτο ματς στα 3 τελευταία σετ είχαμε πολλά λάθη και ήταν δύσκολο να νικήσουμε. Όλες οι ομάδες χρειάζονται παιχνίδια, δεν είναι τόσο ο χρόνος προεοτοιμασίας αλλά το γεγονός ότι δεν είχαμε φιλικά παιχνίδια. Είναι κάτι καινούργιο αυτό που βλέπουμε και μέσα στο παιχνίδι παρατηρούμε τις αντιδράσεις των παικτών και κρίνουμε».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε:

«Αρχικά πρέπει να παραδεκτούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να πιάσουμε την απόδοση του Φλεβάρη. Μία ομάδα μετά την προετοιμασία δεν παίζει απευθείας ημιτελικούς πλέι οφ, αλλά αυτές είναι οι συνθήκες. Την Κυριακή είναι τελικός για εμάς για να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο. Πρέπει να δείξουμε την ίδια εικόνα με σήμερα για να προκριθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αν ο παίκτης έχει προετοιμαστεί καλά αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει πρόβλημα αντοχής. Το δύσκολο είναι να βρούμε τον ρυθμό μας και να αποδώσουμε στο 100%».

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ζήσης είπε:

«Επανήλθαμε στις νίκες όπως οφείλαμε και κατορθώσαμε και φέραμε την σειρά των ημιτελικών στα ίσα. Εμείς πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και να φτάσουμε στην επικράτηση για να πάμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύουμε ότι αξίζουμε να φτάσουμε στους τελικούς και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να έχουμε ακόμα την αγωνιστική εικόνα που είχαμε τον Μάρτιο που είχαμε φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναθηναϊκός Α.Ο. Δημήτρης και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Την Κυριακή είναι τελικός»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject