Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-07-2020

Ο Φίλιππος Βέροιας ανανέωσε με τον Στέλιο Τζιουμάκα

Rate this item
(0 votes)
Την φανέλα του Φίλιππου Βέροιας για δεύτερη σερί σεζόν θα συνεχίσει να φοράει ο 22χρονος διεθνής ακραίος, Στέλιος Τζιουμάκας.

Eίναι ο πρώτος φέτος αθλητής που ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Βέροιας που θα είναι νεοφώτιστος στην Volley League. Σε δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας στο youtube, εξέφρασε μεταξύ άλλων, τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του στη Βέροια αλλα και την συνεργασία με τον αδελφό του Γιώργο, υπό τις τεχνικές οδηγίες του πατέρα του, ΣωκράτηΤζιουμάκα .

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Βέροιας:

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ακραίο, Στέλιο Τζιουμάκα, για έναν ακόμη χρόνο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2020-2021 της Volley League. Ο 22χρονος διεθνής (1.94μ) της ομάδας μας, εκ των πρωταγωνιστών στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και την ιστορική άνοδο, δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, να παραμείνει στην Βέροια και να ενισχύσει την ομάδα στην παρθενική της παρουσία στα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Θεσσαλονικιός αθλητής σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Filippos Veroias Volleybal στο YOUTUBE, εξέφρασε μεταξύ άλλων, τον ενθουσιασμό του για την παραμονή του στη Βέροια, εξήρε την άψογη στάση της διοίκησης, την οργάνωση και το κλίμα στην ομάδα, έθεσε τους στόχους του για τη νέα σεζόν, σχολίασε το γεγονός ότι έπειτα από πολλά χρόνια θα είναι και πάλι συμπαίκτης με τον αδελφό του Γιώργο, υπό τις τεχνικές οδηγίες του πατέρα του, ΣωκράτηΤζιουμάκα και προσκάλεσε όλο τον κόσμο της πόλης μας, να είναι "συνταξιδιώτης" σε αυτό το πρωτόγνωρο επικείμενο ταξίδι της ομάδας μας, στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Ευχόμαστε στον Στέλιο Τζιουμάκα μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News ΕΣΑΠ Ο Φίλιππος Βέροιας ανανέωσε με τον Στέλιο Τζιουμάκα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject