Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-07-2020

O A.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Μπουράκη

Rate this item
(0 votes)
Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας  με τον Αντώνη Μπουράκη

O 22χρονος διεθνής, που αποτελεί την 3η φετινή μεταγραφή για την ομάδα μας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 της Volley League.

Ο Αντώνης Μπουράκης, γιος του παλιού ακραίου του ΠΑΟΚ και της Ορεστιάδας, Πασχάλη, είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 28 Μαϊου 1998, αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 1.85μ.

Για τον Μπουράκη, που επί σειρά ετών έπαιξε με επιτυχία στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο Φίλιππος Βέροιας είναι η δεύτερη ομάδα στην καριέρα του. Μέχρι πέρυσι  αγωνίζονταν στο «Γηραιό» μαζί  με τους νεοπαοκτηθέντες άσους μας, Κώστα Προύσαλη και ΓιώργοΤζιουμάκα, ενώ παλιότερα  συνεργάστηκε στους «κυανόλευκους» με τον τεχνικό μας, Σωκράτη Τζιουμάκα και το διεθνή ακραίο του Φιλίππου Βέροιας, Στέλιο Τζιουμάκα

Ντυμένος στα «χρώματα» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, από το 2010 μέχρι και το 2019, πανηγύρισε πολλές διακρίσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι εξής: 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2013, Πρωταθλητής Παίδων ΕΠΕΣΘ 2014, Πρωταθλητής Εφήβων ΕΠΕΣΘ 2014, 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2014, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2014 και 1η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018, όπου αναδείχθηκε μάλιστα και κορυφαίος λίμπερο της διοργάνωσης.

Ως μαθητής Λυκείου και πρωταθλητής Ελλάδας το 2014 με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας καταλαμβάνοντας την 14η θέση, ενώ το 2016 στην αντίστοιχη διοργάνωση της Σερβίας, έφτασε με το σχολείο του στην 7η θέση του κόσμου.

Αγωνίστηκε ως διεθνής με τις Εθνικές Εφήβων, όπου ήταν βασικό στέλεχος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ ως αθλητής της Παίδων κατέλαβε το 2015 την 4η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  της Τουρκίας. Παράλληλα τα 2018, με την κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην 26άδα για τους Μεσογειακούς της Ισπανίας, «άνοιξε» για τον Θεσσαλονικιό λίμπερο και η «πόρτα» της Εθνικής Ανδρών, μολονότι δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή εκείνης της διοργάνωσης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης του Φιλίππου Βέροιας o Αντώνης Μπουράκης δήλωσε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YOUTUBE μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με το Φίλιππο Βέροιας στην ιστορική του παρουσία στην Volley League. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση στο πρόσωπό μου, αλλά και ότι γνωρίζω καλά, από τη συνεργασία μου στο παρελθόν, τόσο τον προπονητή, όσο και κάποιους αθλητές με τους οποίους ήμασταν συμπαίκτες επί χρόνια στον Ηρακλή.   

Στη Βέροια «χτίζεται» μια καλή ομάδα και αισιοδοξώ πως μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Μπουράκη στο Φίλιππο Βέροιας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας O A.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Μπουράκη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject