Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-08-2020

Ο Ηρακλής ξεκίνησε την προετοιμασία του

Rate this item
(0 votes)
Με πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Πετοσφαίρισης.


Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όπου ευχήθηκαν καλή χρονιά στους παικτες και το τεχνικό επιτελείο.


Παλιοί και νέοι παίκτες γνωρίστηκαν και προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημοσθένη Τούμπου.


Το τρίπτυχο διοίκησης, προπονητών και παικτών δημιούργησε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει το κλειδί των επιτυχιών.


Ο προπονητής της ομάδας μας Δημοσθένης Τούμπος μετά το τέλος της προπόνησης χαρακτηριστικά είπε: « Πρώτα απ' όλα να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία σε ολους ειδικά αυτή την περίοδο νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό. Ξεκινήσαμε με κάποιες απουσίες των Βάργκας και του Τιμπο που τα παιδιά αναμένονται στην Ελλάδα σε δύο εβδομάδες περίπου. Πρώτη προπόνηση νέα παιδιά στην ομάδα, ο βασικός κορμός ανανεώθηκε και ελπίζουμε να έχουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι, αυτός είναι ο στόχος να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τον Ηρακλή ένα σκαλοπάτι παραπάνω».


Ο Αρχηγός της ομάδας μας Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε : « Πρώτη προπόνηση, μπήκαμε αρκετά δυναμικά και φανήκαμε υπέρ του δέοντος σωστοί και έτοιμοι μετά από ένα μεγάλο χρονικό απουσίας. Το πρόγραμμα πήγε καλά, ακολουθήσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, μεγάλη προσμονή να έρθουν τα νέα παιδιά, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και φυσικά περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει να μας αγκαλιάσει και να τον αγκαλιάσουμε».


Ο Μάκης Κανέλλος δήλωσε : « Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή αρχή με υγεία. Απ' ότι φαίνεται το σύνολο που πάει να φτιάξει η διοίκηση με τον προπονητή κατά τη γνώμη μου θα φτάσει ψηλά, θα είναι μια αρκετά αξιόλογη ομάδα. Εκτός των ξένων οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, θα δέσουμε γρήγορα, όλοι είναι εξαιρετικά παιδιά. Από εκεί και πέρα εύχομαι να στηρίξει και ο κόσμος με τα διαρκείας, η βοήθεια τους είναι πολύτιμη. Όλοι το ξέρουμε πως ο Ηρακλής όλα αυτά τα χρόνια και παλιότερα που ήμουν εγώ χρωστάει πάρα πολλά στους οπαδούς του. Πιστεύω να δικαιώσουμε την διοίκηση και τον προπονητή αλλά και τον κόσμο και να έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά».

Φωτογραφίες: Χρήστος Πλακίδας.

Από το Γραφείο Τύπου του Ηρακλή Πετοσφαίριση



iraa.jpgira6.jpgira4.jpgira7.jpgira2.jpgira3.jpgira1.jpgira8.jpg


 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Ο Ηρακλής ξεκίνησε την προετοιμασία του
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject