Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-09-2020

Εντουάρντο Στουντζίνσκι: «Ερχομαι στο Φίλιππο Βέροιας για μεγάλο πρωτάθλημα»

Rate this item
(0 votes)
Τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στον Α.Π.Σ. Φίλιππο Βέροιας και την συμμετοχή του για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Volleyleague, εξέφρασε από την χώρα του ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος άσος της ομάδας μας, Eduardo Studzinski, που σχεδόν έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας ο 26χρονος ακραίος δήλωσε: «Την περασμένη σεζόν που αγωνίστηκα στην Ελλάδα, μου άρεσε πολύ. Τόσο το πρωτάθλημα της Volleylegaue, όσο και η ίδια η χώρα.

Αποδέχθηκα με χαρά την φετινή πρόταση του Φιλίππου Βέροιας, να επιστρέψω, να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της και έρχομαι για να κάνω ένα "μεγάλο" πρωτάθλημα».

Από το Γραφείο Τύπου

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας Εντουάρντο Στουντζίνσκι: «Ερχομαι στο Φίλιππο Βέροιας για μεγάλο πρωτάθλημα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject