Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-01-2021

Παρουσία Αυγενάκη στο ανακαινισμένο Λίντο

Rate this item
(0 votes)
Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ηράκλειο και με την ευκαιρία παρακολούθησε τον αγώνα του ΟΦΗ με τον ΑΟΠ Κηφισιάς για την 3η αγωνιστική της Volley League που σήμανε και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά από 70 ημέρες.

 

Πριν το παιχνίδι είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννη Δανδάλη, ενώ χαιρέτησε και τα μέλη της ομάδας της Κηφισιάς, αλλά και τους αξιωματούχους του αγώνα.



Αναμνηστικά δώρα στην Κηφισιά



Σε μια όμορφη ενέργεια ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ (Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου) Λευτέρης Ζερβός), έδωσε αναμνηστικά δώρα του ΕΑΚΗ στην ομάδα της Κηφισιάς και την ομάδα βόλει του ΟΦΗ. Η φιλοξενία στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, απο την διοίκηση του ΕΑΚΗ και τους υπαλλήλους του γηπέδου, ήταν εξαιρετική.

 

Μετά από 20 χρόνια έγινε αγώνας στο Λίντο

 

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός είπε για το ανακαινισμένο γυμναστήριο του Λίντο: «Μετά απο 20 χρόνια το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, φιλοξένησε ξανά αγώνα Α1 κατηγορίας. Ηταν μια μεγάλη στιγμή για μας και μεγάλη χαρά. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ήθελε να παρουσιαστεί σε αυτήν την ιδαίτερη μέρα. Εχουμε κάνει όμορφα πράγματα στο Λίντο, τα οποία χαίρονται οι αθλητές. Η δική μας δουλειά, είναι να έχουμε άρτια γήπεδα, με εξοπλισμό που θα μπορούν οι αθλητές να λειτουργήσουν. Θέλω να πω στον ΟΦΗ πολλά συγχαρητήρια, για όλο αυτό που κάνει. Είναι το καμάρι της πόλης, το καμάρι της Κρήτης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ. Πιστεύουμε ότι θα παέι πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Καλή χρονιά για την επάνοδο στις αθλητικές διοργανώσεις.  Εμείς προσπαθούμε το ιστορικό Λίντο να ξαναγίνει παλατάκι. Ο στόχος είναι να ξαναφέρουμε μεγάλες διοργανώσεις εδώ».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Παρουσία Αυγενάκη στο ανακαινισμένο Λίντο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject