Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-03-2019

ΠΑΟΚ: Τέσσερα χρόνια από τον πρώτο τίτλο στο ανδρικό βόλεϊ

Rate this item
(0 votes)
Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση:

Στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στο κατάμεστο "Δημήτρης Βικέλας" της Σύρου στις 15 Μαρτίου 2015, Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-1 (25-23, 26-28, 25-22, 25-22) κατακτώντας  για πρώτη φορά το Κύπελλο Ελλάδος. Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο Βασίλης Κουρνέτας που αναδείχτηκε MVP για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Δύο από τα μέλη εκείνης της ομάδας βρίσκονται και σήμερα στο ρόστερ του Δικεφάλου. Πρόκειται για τον στατιστικολόγο Παναγιώτη Κουντουρίδη και τον ακραίο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες της εκπληκτικής εκείνης βραδιάς, που έμελλε να γίνει η αρχή για ανάλογη συνέχεια στα επόμενα χρόνια.

Ο Ισραηλινός άσος δήλωσε: «Αναμφισβήτητα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Κερδίσαμε το πρώτο τρόπαιο του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ. Θα μου μείνει αξέχαστη η υποδοχή στο Παλατάκι, κατά την επιστροφή μας από τη Σύρο, με το κύπελλο στα χέρια».

Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Βρίσκεστε εδώ: News All Star Game Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΟΚ: Τέσσερα χρόνια από τον πρώτο τίτλο στο ανδρικό βόλεϊ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject