Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-06-2013

Πρωτοποριακό το 1ο Baby Festival Volley

Rate this item
(0 votes)
Παρουσία των προπονητών και των αθλητριών της Εθνικής γυναικών έγινε το πρωί της Κυριακής (2 Ιουνίου) στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος) το «1ο Baby Volley Festival» που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ. Είναι μία πρωτοποριακή διοργάνωση που απευθύνεται σε μικρές ηλικίες κι έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 
Απευθύνεται στις νηπιακές και προσχολικές ηλικίες. Περισσότεροι από 200 μαθητές νηπίων και Α', Β' τάξης Δημοτικών Σχολείων (ηλικίας 4 έως 7 ετών), πραγματοποίησαν την πρώτη τους «αγωνιστική» εμφάνιση και καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος είχαν την καθοδήγηση των διεθνών αθλητριών, του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Καλμαζίδη και των συνεργατών του στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, ενώ στο τέλος πήραν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι για τις 15 Ιουνίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα βρεθούν μικρά παιδιά από σχολεία και σωματεία των Ενώσεων της Αττικής.
 
festival8.jpgfestival3.jpgfestival9.jpgfestival6.jpgfestival1.jpgfestival2.jpgfestival10.jpg

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ανάπτυξη Πρωτοποριακό το 1ο Baby Festival Volley
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject