Print this page
14-05-2018

Ρίτσι, Γκιόν, «Πέλε», «Μπάμπα» και Κωνσταντινίδης στο τουρνουά Αγάπης

Rate this item
(0 votes)
Μια ξεχωριστή γιορτή του βόλεϊ στο 1ο Τουρνουά Αγάπης Mini Volley που διοργάνωσε η Ακαδημία μας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς, και μοναδικό σκοπό είχε την προσφορά, σε τρόφιμα και ρουχισμό, για  “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Καλαμαριάς.


Από πλευράς Δήμου Καλαμαριάς, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η κ. Μάρθα Κασαπίδου και η δημοτική σύμβουλος κ. Θεοδώρα Κιφωνίδου, ενώ “Το Χαμόγελο του Παιδιού” εκπροσώπησε η κ. Ζιργκάνη Εύα.

Το παρόν στο τουρνουά έδωσαν και αρκετοί παίκτες από το χώρο του βόλεϊ. Ανάμεσά τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Ραμόν Μαρτίνεθ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Πελακούδας, Αλέξανδρος Μπούτος και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Χατζής, ενώ από την ομάδα του Ηρακλή το παρόν έδωσε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Σημαντική και ξεχωριστή είναι και η επίσκεψη του πολυνίκη προπονητή, γκουρού των πάγκων, κ. Ντανιέλε Ρίτσι ο οποίος παρακολούθησε, μαζί με τον στατιστικολόγο κ. Στέφανο Μανιώτη,την διοργάνωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Καλαμαριάς, στην ΒΙΚΟΣ Α.Ε., στην USAR Hellas, στους χορηγούς, στον κόσμο, και στις αθλήτριες που έδωσαν ότι καλύτερο και πάντα μέσα σε αθλητικό πνεύμα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχάλη Σαρόπουλο και τον Arena Fm 89,4 για την σημαντική προσπάθεια και βοήθειά του στην εκδήλωση, όπως και την κ. Δώρα Τσομπανάκη και τις αθλήτριες/χορεύτριες της SOMATIC για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν στους θεατές, πριν από την έναρξη των τελικών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας, και ειδικά τις ΟΜΑΔΕΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους (αλλά και τις “ομάδες” που δεν το έκαναν).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Τουρνουά Αγάπης.

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.