Print this page
20-12-2018

Υπό την αιγίδα και της ΕΣΑΠ το μεγάλο τουρνουά βόλεϊ «Love Volley» στο Περιστέρι

Rate this item
(0 votes)
Υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ θα διεξαχθεί το εορταστικό τουρνουά μίνι βόλεϊ «Love Volley» που αποτελεί και το μεγαλύτερο αθλητικό χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ελληνικού βόλεϊ.

 
Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, σε χώρο 4.500 τ.μ. θα τοποθετηθούν δεκάδες φιλέδες και θα γίνουν αγώνες μίνι volley, αγώνες όλων των ηλικιών και οικογενειακά παιχνίδια βόλεϊ με την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών με τους γονείς τους.

Στο τουρνουά θα βρεθούν επαγγελματίες αθλητές από τις ομάδες της Volley League οι οποίοι θα παροτρύνουν τα παιδιά, θα τα συμβουλεύσουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα βρίσκεται και το τεράστιο κύπελλο που θα κατακτήσει η πρωταθλήτρια ομάδα της σεζόν 2018-19 και θα είναι διαθέσιμο για να αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών.

H πρωτοπορειακή πρωτοβουλία του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά ανήκει στο «Peristeri Volleyball School» την οποία αγκάλιασαν η ΕΣΑΠ, ο Δήμος Περιστερίου και ο ΠΑΣΑΠ.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 η καρδιά του βόλεϊ και του αθλητισμού θα χτυπήσει πιο δυνατά, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Σταθμός Μετρό Ανθούπολης).

Η χαρά της προσφοράς της δημιουργίας, η ομορφιά του αθλητισμού, η μαγεία της συνεργασίας θα δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα και η Volley League θα είναι εκεί να στηρίξει και να ενισχύσει έμπρακτα  για ακόμα μια φορά την προβολή του αθλήματος της Πετοσφαίρισης.

Συμμετοχές στο lovevolleygr@gmail.com,  τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977-01.55.55.