Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-09-2014

Ποθητάκης, Νίνης νικητές στο Golden ανδρών στη πρεμιέρα του Beach Volleyleague Championship 2014-15

Rate this item
(1 Vote)
Με πολλούς ωραίους και ανταγωνιστικούς αγώνες ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 που διοργάνωσε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.
Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, η οποία είναι συμπαραστάτης στη νέα αυτή καινοτόμα προσπάθεια.
Η 1η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
• MVP ανδρών για την 1η αγωνιστική ο Τζόνυ Μαγριππής, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά ανδρών και στο τουρνουά του μεικτού στην κατηγορία SILVER.
• MVP γυναικών για την 1η αγωνιστική η Αλεξάνδρα Κορού, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά γυναικών και στο τουρνουά του μεικτού στην κατηγορία GOLDEN
• Την πρώτη νίκη σε τουρνουά, με εξαιρετική εμφάνιση της Μαριλένας Χούντα (με συμπαίκτη τον Τζόνυ Μαγριππή) που κατέκτησε το μεικτό τουρνουά στην κατηγορία SILVER.
• Την συμμετοχή στο τελικό GOLDEN ανδρών των Αρη Παπαδογούλα και Κωνσταντίνου Ρούστα που είναι πρώτη ομάδα με χορηγό ονομασίας στο Beach Volleyleague Championship τα MIKEL Λάρισας.
• Την εξαιρετική εμφάνιση της πρωτοεμφανιζόμενης σε τουρνουά Κατερίνας Χιντηράκη με συμπαίκτη τον Παντελή Μαρτίνο στο μεικτό στην κατηγορία GOLDEN.
• Τα πολλά ταϊ-μπρέικ που παίχτηκαν στα τουρνουά ανδρών και των 2 κατηγοριών, δείγμα του μεγάλου ανταγωνισμού των ομάδων.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στο 1ο τουρνουά του Beach Volleyleague Championship 2014-2015 έχουν ως εξής:
Στον τελικό του GOLDEN ανδρών οι Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Δημήτρης Νίνης νίκησαν με 2-1 σετ την ομάδα MIKEL Λάρισας (Αρης Παπαδογούλας / Κωνσταντίνος Ρούστας).
Στον τελικό του SILVER ανδρών οι Τζόνυ Μαγριππής και Κώστας Δρακούλης νίκησαν τους Κώστα Αδάμ και Δημήτρη Βασιλακόπουλο με 2-1 σετ.
Στον τελικό του Golden γυναικών οι Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη νίκησαν με 2-0 σετ τις Στέλλα Κωλέττη και Ιουλία Ζώρζου.
Στον τελικό του GOLDEN μεικτού οι Αλεξάνδρα Κορού και Τριαντάφυλλος Μπούμπας νίκησαν με 2-0 σετ τους Νάντια και Γιάννη Ζαμπιάκη.
Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Μαριλένα Χούντα και Τζόνυ Μαγριππής νίκησαν με 2-0 σετ τους Μαριαλένα Φωναζάκη και Δημήτρη Σημητρά
Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :
H 2η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 θα γίνει την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και θα διοργανωθεί από τον Παύλο Μπελιγράτη.
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Ποθητάκης, Νίνης νικητές στο Golden ανδρών στη πρεμιέρα του Beach Volleyleague Championship 2014-15
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject