Print this page
13-06-2015

Τσαλικιάν - Καντιώτης : «Όλα ήταν τέλεια»

Rate this item
(0 votes)

Οι Γιώργος Καντιώτης από τον Πανιώνιο και Ατάμ Τσαλικιάν από την Αρμενική ήταν οι νικητές στην κατηγορία Golden στο Beach Volleyleague 2015 και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το μεσημέρι της Κυριακής τους επαγγελματίες της διοργάνωσης. Οι ίδιοι με χιούμορ σχολίασαν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στη διοργάνωση:


«Φέτος κάναμε το back2back. Υπήρχε ένα μικρό άγχος για το τουρνουά. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική όπως και πέρσι με πολύ καλές ομάδες και πολύ καλή οργάνωση, χωρίς να μας λείψει τίποτα. Όλα ήταν τέλεια. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό όπως και κάθε χρόνο».

Όσο για το που αφιερώνουν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους, ο Ατάμ Τσαλικιάν τον αφιέρωσε «στον προπονητή μου τον Χρήστο Ρουμιά», ενώ ο Γιώργος Καντιώτης «στην ομάδα που με ανέδειξε τόσα χρόνια, τον Πανιώνιο από όπου ξεκίνησα και το χρωστάω, και στην Ελίνα».

Ο Γιώργος Καντιώτης αναφερόμενος στην άνοδο της ομάδας του στην Α2, αφού αστειεύτηκε πως δεν μπορούν να πάρουν τον συμπαίκτη του, Ατάμ Τσαλικιάν στον Πανιώνιο αφού... έχει ρήτρα στην Αρμενική, είπε: «Είχαμε από την αρχή αυτό τον στόχο στον Πανιώνιο. Με τους συμπαίκτες μου είμαστε μαζί από μικρά παιδιά στην ομάδα, οπότε επιτέλους δικαιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι. 'Ηταν προσπάθεια όλων και για αυτό βοήθησαν πολλοί παράγοντες. Σίγουρα στόχος μας για εφέτος είναι μία υψηλή θέση και μία αξιοπρεπής εμφάνιση».