Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-06-2015

Ωρες αγωνίας για Καββαδά, Αλεξιάδη

Rate this item
(0 votes)

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του βόλεϊ που βρίσκεται στο πλευρό των διεθνών αθλητών του μπιτς βόλεϊ Στράτου Καββαδά και Αλέξανδρου Αλεξιάδη οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Κυριακής (21/6) στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Το αυτοκίνητο των αθλητών συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο 26χρονου Τούρκου υπηκόου ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα των αρχών δεν είναι διεθνής αθλητής μπιτς βόλεϊ όπως αρχικά είχε ειπωθεί από αυτόπτες μάρτυρες.
 
Βαριά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν ο Καββαδάς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και ο Αλεξιάδης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο Καββαδάς έχει τραύματα στο κεφάλι και σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρισιμα. Ο Αλεξιάδης είχε ρήξη σπλήνας και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου αλλά και κάταγμα λεκάνης και χρειάστηκε διακομιδή του στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου. Και οι δύο αθλητές είναι στην εντατική σε καταστολή.
 
Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου το οποίο δεν είχε επιβάτες. Η τροχαία Πολυγύρου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου.
 
Ο Στράτος Καββαδάς και ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης ήταν οι πρωταθλητές του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Λιγκ 2014.
 
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλη η οικογένεια του βόλεϊ εύχονται στους δύο αθλητες ταχεία ανάρρωση και εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Τούρκου υπηκόου.
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Ωρες αγωνίας για Καββαδά, Αλεξιάδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject