Print this page
28-06-2015

Πρωταθλητές Beach Volleyleague 2015 οι Καντιώτης, Τσαλικιάν: «Αφιερωμένο στον Αλέξη και τον Στράτο»

Rate this item
(0 votes)

Δύο αθλητές που συμμετείχαν στη διαδικασία του πρωταθλήματος ερασιτεχνών, οι Γιώργος Καντιώτης και Ατάμ Τσαλικιάν είναι οι πρωταθλητές Beach Volleyleague 2015.  Στον μεγάλο τελικό που έγινε στο «Καράβι» του Σχοινιά νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-18) τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, Χρήστο Βολουδάκη, Ανέστη Δημητριάδη. 

 


Είναι η δεύτερη φορά φέτος που νικητές αναδεικνύονται οι Καντιώτης, Τσαλικιάν απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς είχε προηγηθεί και ο τελικός Νότου. Αμέσως μετά τον τελικό πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ η απονομή νικητών και φιναλιστ.  Βεβαίως, αυτά δεν είναι τα μοναδικά τρόπαια για τους νέους πρωταθλητές.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καντιώτης, κατέκτησε το πρωτάθλημα της B Εθνικής στην ΕΣΠΕΔΑ και ανέβασε τον Πανιώνιο στην Α2 ανδρών. Επίσης ο Ατάμ Τσαλικιάν με την φανέλα της Αρμενικής κατέκτησε το κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ και δεύτερη συνεχή χρονιά.


«Είχαμε πολύ χαρούμενοι που το κατακτήσαμε. Από τη στιγμή που φτάσαμε ως εδώ, στόχος μας ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Βεβαίως δεν τελειώνουμε εδώ, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλο το καλοκαίρι σε τουρνουά για να έχουμε ανάλογες επιτυχίες. Ίσως στην αρχή που λάβαμε μέρος στο τουρνουά ερασιτεχνών να μην το περιμέναμε, ωστόσο όσο προχωρούσαμε καταλάβαμε ότι είμαστε κοντά. Αφιερώνουμε το κύπελλο στον Αλέξη και τον Στράτο. Είμαστε μαζί τους και ελπίζουμε να γίνουν καλά και να γυρίσουν γρήγορα στα γήπεδα », είπαν οι νικητές για να πάρουν το λόγο και οι Βολουδάκης,  Δημητριάδης

«Ήταν πολύ καλό τουρνουά και είμαστε χαρούμενοι για τη δεύτερη θέση, αλλά πικραμένοι που χάσαμε από τους ίδιους. Προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκε. Ήμασταν κουρασμένοι από τη μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που μας έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούμε».


Το καρφί όμως έπεσε από τον Ανέστη Δημητριάδη: «Βέβαια ο αδελφός μου νόμιζε ότι θα με κερδίσει και έκανε δηλώσεις... »


Στο τέλος συμπλήρωσαν: «Οι ευχές όλων είναι με τον Αλέξη και τον Στράτο, οι οποίοι είναι παλικάρια και είμαστε σίγουροι ότι θα γυρίσουν γρήγορα κοντάμας».