Print this page
11-06-2016

Ξεκίνησε το μπιτς βόλεϊ Λιγκ στο «Καράβι»

Rate this item
(0 votes)
Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, υψηλού επιπέδου θέαμα και θετική διάθεση ξεκίνησε στον Σχοινιά το πρωτάθλημα Beach Volley League, το οποίο διεξάγεται για 4η συνεχή χρονιά και 2η συνεχόμενη στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του «Καράβι Club» στην παραλία του Σχοινιά.


Στη διοργάνωση συμμετέχουν 31 ομάδες ανδρών και 26 γυναικών (20 Golden ανδρών-11 Silver, 14 Golden γυναικών-12 Silver), με τους άνδρες και τις γυναίκες στην κατηγορία Golden να έχουν ήδη ριχτεί στην μάχη, ενώ η κατηγορία Silver θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα ολοκληρωθεί με τη δύση του ηλίου. 

Οι δύο ομάδες του τελικού των ανδρών στην κατηγορία Golden θα αγωνιστούν αύριο (Κυριακή 12 Ιουνίου) με τους επαγγελματίες της Beach Volleyleague.

Tα τουρνουά είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται στη φάση των ομίλων. Στην κατηγορία Golden ανδρών υπάρχουν 7 όμιλοι και την πρόκριση στα προημιτελικά παίρνουν οι 7 πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος 2ος.

Στην κατηγορία Golden γυναικών υπάρχουν 5 όμιλοι και στα προημιτελικά προκρίνονται οι 5 πρώτοι και 3 καλύτεροι δεύτεροι.

Αργότερα όλα τα αποτελέσματα των αγώνων...