Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-07-2016

Ξεκίνησε η τελευταία μέρα του Beach Volley League

Rate this item
(0 votes)
Κάτω από τον καυτό ήλιο στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις στο «Καράβι» στην παραλία του Σχινιά ξεκίνησε η τελευταία μέρα του Beach Volley League.

Η μέρα ξεκίνησε με τους αγώνες στο Golden και Silver μεικτού, ενώ στις 14.00 θα πραγματοποιηθούν σε απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports οι αγώνες των επαγγελματιών.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Κόβαλτσουκ, η ομάδα του με τον Πολυχρονιάδη δεν θα αγωνιστούν σήμερα και αντί για δύο ημιτελικούς θα πραγματοποιηθεί όμιλος μεταξύ της Κηφισιάς (Κογκαλίδης, Αριστόπουλος), του Εθνικού (Δημητριάδης, Κασαμπαλής) και του Ολυμπιακού (Ταμπουρατζής, Κοκκινάκης).

Μετά τις 15.30 θα πραγματοποιηθούν και οι τελικοί της κατηγορίας Golden ανδρών και γυναικών, επίσης σε απευθείας μετάδοση από τη NOVA. Στους άνδρες στον τελικό θα αναμετρηθούν οι Μαύρος/Χαλεπάκης εναντίον των Αλεξανδρόπουλο, Κουμιώτη και στις γυναίκες οι Καπόλου/Γεωργαντά κόντρα στις Καραγκούνη, Μολδοβανίδη.

Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Ξεκίνησε η τελευταία μέρα του Beach Volley League
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject