Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-07-2013

Πρώτο χρυσό για τον Κουζούνη, το 12ο για τον Μπιλλήρη

Rate this item
(0 votes)

Οι Μπιλλήρης / Κουζούνης και οι Κις / Μεθενίτη κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στο 5ο τουρνουά της κατηγορίας Masters του Πανελληνίου Σιρκουί Lipton Ice Tea που έγινε στο «Καράβι» στην παραλία του Σχοινιά παρουσία και του νέου υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Οι Μπιλλήρης / Κουζούνης μετά από τρεις παρουσίες σε τελικούς του εφετινού πρωταθλήματος νίκησαν τους Ζουπάνι / Κοτσιλιάνο οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο 12ος τίτλος του Μπιλλήρη σε 22 τελικούς Masters και ο πρώτος του Κουζούνη σε 5 τελικούς συνολικά. Στους συγκλονιστικούς τελικούς σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ζουπάνι / Κοτσιλιάνος - Κωστακόπουλος / Τσαλικιάν 2-0 (21-14, 21-12), Κουζούνης / Μπιλλήρης - Κοκκινάκης / Πρωτοψάλτης 2-1 (22-20, 19-21, 19-17).
Στο ταμπλό των γυναικών και στον τελικό οι Κις / Μεθενίτη νίκησαν τις Αρετή Τέζα / Εύη Χρήστου με 2-0 (21-14, 21-09) και πήραν το χρυσό μετάλλιο. Είναι το τρίτο που κατακτούν στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 1ο τουρνουά στο Allou! και το 2ο τουρνουά στη Σύρο και πλέον προετοιμάζονται για τους τελικούς που θα γίνουν 27-28 Ιουλίου στο Allou! Fun Park.
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Πρώτο χρυσό για τον Κουζούνη, το 12ο για τον Μπιλλήρη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject