Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-06-2017

Πρωταθλητές οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος που... φεύγουν για Κύπρο

Rate this item
(0 votes)
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Beach Volley League που για άλλη μια χρονιά φιλοξενήθηκε στις άριστες εγκαταστάσεις του Καράβι SportsClub.
Το γήπεδο γέμισε για τον τελικό, με τις ομάδες να ανταμείβουν τον κόσμο με πλούσιο θέαμα. Ο Ολυμπιακός και η Παναχαϊκή διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τους «ροσονέρι» να  επικρατούν με 2-1 (13-15, 15-9, 11-5) πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή. Το... final 4 μεταδόθηκε ζωντανά από τα κανάλια Νovasports

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούσαν δύο σπεσιαλίστες του μπιτς βόλεϊ, οι Γιάννης Μαμάης και Ατάμ Τσαλικιάν, ωστόσο είχαν μπροστά τους έναν πρωταθλητή με πρωτιές σε διεθνή τουρνουά και τρεις φορές νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο λόγος για Γιώργο Κοτσιλιάνο που φέτος έχει συμπαίκτη του στην Παναχαϊκή τον Βασίλη Κωστόπουλο και με την παρουσία του αναβάθμισε τη διοργάνωση. 

Οι νικητές εκτός από τα τρόπαια που πήραν από το χέρι του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, κέρδισαν και ένα ταξίδι για το τουρνουά στον Πρωταρά της Κύπρου για να συμμετάσχουν στο τουρνουά του Κυπριακού Πρωταθλήματος με όλα τα έξοδα πληρωμένα. 
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Πρωταθλητές οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος που... φεύγουν για Κύπρο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject