Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-12-2013

Γιαμακίδης - Τζελάτι: «Ιστορική πρόκριση αφιερωμένη σε Ανδρέου και οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Rate this item
(0 votes)
Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αριστείδης Γιαμακίδης ενώ ο Αινείας Τζελάτης την αφιέρωσε στον πρόεδρο Γιώργο Ανδρέου και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:..
Ο Αινείας Τζελάτι δήλωσε:
 
«Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο μας κ.Γιώργο Ανδρέου για την προσπάθειες κάνει για την ομάδα αλλά και στον κόσμο που ήταν σήμερα (σ.σ.χθες) στο Παλατάκι. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε και άλλες επιτυχίες για να κρατήσουμε τον κόσμο στο πλευρό μας . Θέλουμε ακόμα μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα». Για την μέτρια εμφάνιση στον αγώνα με την Ραντνίτσκι αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αινείας Τζελάτης δήλωσε: Σίγουρα η ομάδα με αυτές τις νίκες φτιάχνει ψυχολογία. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση αλλά αντίπαλος μας σήμερα ήταν η κούραση αλλά και ο ίδιος μας ο εαυτός. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα αλλά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα εάν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο».
 
«Ιστορική πρόκριση

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αριστείδης Γιαμακίδης δεν έκρυψε την χαρά του που οδήγησε την ασπρόμαυρη ομάδα στους «8» της Ευρώπης συνεχίζοντας έτσι το αήττητο σερί του στον πάγκο του Δικεφάλου.  «Είναι μια ιστορική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στις 8 καλύτερες ομάδες του CEV Cup και είμαι χαρούμενος που συμμετείχα κι εγώ σ' αυτή την επιτυχία», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε σήμερα, αλλά σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο και η κούραση που έχει η ομάδα. Τα παιδιά όμως έκαναν υπερπροσπάθεια, υπερέβαλλαν εαυτούς και πήραν τη νίκη-πρόκριση».
Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Π.Α.Ο.Κ. Γιαμακίδης - Τζελάτι: «Ιστορική πρόκριση αφιερωμένη σε Ανδρέου και οπαδούς του ΠΑΟΚ»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject