Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2016

Ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στην κατάψυξη του Σουργκούτ

Rate this item
(0 votes)
Μετά τις διαδοχικές προκρίσεις σε βάρος της Παρνού και της Κραϊόβα ο Θρύλος συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στο μακρινό  Σουργκούτ όπου δοκιμάζεται την Τετάρτη (20/1, 16.00 ώρα Ελλάδας, 19.00 τοπική), στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Cev Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τρίτης στην πόλη της Ρωσίας όπου το θερμόμετρο δείχνει -33 βαθμούς Κελσίου, θέλουν κόντρα στην Σουργκούτ το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα ανοίξει ο δρόμος για μια σπουδαία πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.   

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Prem'er Arena Surgut κόντρα στην ισχυρή ρώσικη ομάδα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πάνοπλος αφού ο Ρομπέρτο Πιάτσα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Όγκουρτσακ, Παπαδόπουλου, Γκούζντα που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. 

Φιλίποφ: «Ικανοί να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ που φωτογραφήθηκε με κασκόλ του Ολυμπιακού στους δρόμους του Σουργκούτ, δήλωσε στο osfp.gr : «Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα είναι δυνατή.  Όμως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που της αρέσουν τα δύσκολα. Είμαστε ένας σύλλογος ικανός να χτυπήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, έχουμε ετοιμαστεί για τα δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε την Τετάρτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στην Σουργούτ αγωνίζεται μεταξύ άλλων ο Σέρβος ακραίος Αλέξα Μπρντόβιτς υιος του αείμνηστου Ντεγιάν Μπρντόβιτς που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Μαζί με τον Ουκρανό Ιάν Ιερεσένκο είναι οι δύο ξένοι της Σουργκούτ. Βασικοί είναι συνήθως οι Μπρντόβιτς, Μπακούν, Ερεσένκο, Απαλίκοφ, Σαφόνοφ, Ρόντιτσεφ και λίμπερο ο Αντρέεφ. Η ρωσική ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του ρωσικού πρωταθλήματος. Το περασμένο Σάββατο νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Φακέλ.

Έφτασε στους «8» καθώς απέκλεισε διαδοχικά την ολλανδική Γκρόνιγκεν με δύο νίκες 3-0 μέσα - έξω και την φινλανδική Τίκεριτ Κοκόλα του Ογιανσίβου με δύο νίκες μέσα - έξω 3-1 σετ.

Διαιτητές θα είναι ο Ολλανδός Γκέριτ Γιαν Ρέιτσαρντ και η Ιλάρια Βάνι.

 

sourgout-osfp2.jpgsourgout-osfp3.jpgsourgout-osfp1.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στην κατάψυξη του Σουργκούτ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject