Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-11-2013

Ο Κώστας Αρσενιάδης «στο φιλέ» της NOVA

Rate this item
(0 votes)

Ο Κώστας Αρσενιάδης αποκαλύπτεται στον Παντελή Λώλη. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ», μέσα από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς.

O αρχιτέκτονας της φετινής έκπληξης του πρωταθλήματος μιλάει στον Παντελή Λώλη, για την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η δεύτερη μετά και την επικράτηση στο League Cup απέναντι στους πρωταθλητές, για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Volley League και που μπορεί να φτάσει η Κηφισιά, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Επίσης κατά την διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα έξι παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Volley League.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ο Κώστας Αρσενιάδης «στο φιλέ» της NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject