Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-11-2013

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στο «Φιλέ της ΝΟVA»

Rate this item
(0 votes)

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανοίγει τα χαρτιά του στον Παντελή Λώλη. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» μέσα από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο επί σειρά ετών διεθνής αθλητής που έγραψε την δική του ιστορία στο χώρο του βόλεϊ.

O «Ειδικός Συνεργάτης Novasports Events» θα μιλήσει για το Έπαθλο Forthnet, το οποίο διεξάγεται φέτος για 12η χρονιά, για την απονομή του περσινού επάθλου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 20:30 στο χώρο «Οδός Κασσάνδρας» στο Γκάζι, για το πώς βλέπει την φετινή Volley League, αλλά και για την μεγάλη του αγάπη, την Εθνική ομάδα.

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Volley League.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στο «Φιλέ της ΝΟVA»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject