Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-11-2013

Κωνσταντίνος Κωτσάτος: «Το βόλεϊ έχει μεγάλη δυναμική»

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωσταντίνος Κοτσάτος ήταν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ στην πανηγυρική εκδήλωση της Fortnet NOVA για τους κορυφαίους της χροιάς που φεύγει στο βόλεϊ και στο πόλο. Μετά το τέλος της εκδήλωσης είπε:

«Πρόκειται για μία πολύ καλή εκδήλωση που κάνει ο όμιλος της Forthnet με την NOVA, διότι δείχνει δυνατότητα στην προβολή των αθλητών και των αθλητριών του βόλεϊ και του πόλο. Καταρχήν δίνει την ηθική βράβευση στους καλύτερους παίκτες σε δύο πολύ σημαντικά αθλήματα, του βόλεϊ και του πόλο που έχουν δώσει μεγάλες μεγάλες επιτυχίες στο ελληνικό αθλητισμό. Βραβεύει επίσης τον καλύτερο rookie για να δώσει έτσι ένα κίνητρο και σε όλα τα νέα παιδιά, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διακριθούν και αυτά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βλέπω πολύ ωραίες εκδηλώσεις για την προβολή του βόλεϊ και των πρωταγωνιστών του. Από το καλοκαίρι έχουμε ξεκινήσει πολύ μεγάλη προσπάθεια και βλέπω πως το βόλεϊ έχει μεγάλη δυναμική που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε προς όφελος των φιλάθλων μας».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Κωνσταντίνος Κωτσάτος: «Το βόλεϊ έχει μεγάλη δυναμική»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject