Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-01-2014

Παντελής Ταρνατόρος: «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο 2014»

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ευχήθηκε στον κόσμο του βόλεϊ καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αισιοδοξία για να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί στο ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ:

«Το 2014 θα είναι ένας ακόμα δύσκολος χρόνος, αλλά με δουλειά και ομόνοια είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και θα επιτύχουμε τους στόχους μας.

Το βασικότερο αγαθό είναι η υγεία μας και η ψυχολογία μας. Πρέπει να δούμε τα πράγματα αισιόδοξα και παραγωγικά. Τα οικονομικά προβλήματα είναι δεδομένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούν εμπόδιο για την επιβίωση του ελληνικού βόλεϊ. Δεν θα πρέπει να αλλοιώσουν την φαντασία και την δημιουργία μας. Ο καθένας από τη σκοπιά του πρέπει να δώσει όλες τις δυνάμεις που διαθέτει για να κρατήσουμε ψηλά το άθλημα.

Το πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ είναι η βιτρίνα του αθλήματος σε συλλογικό επίπεδο. Οφείλουμε να έχουμε πάντα τον πήχη ψηλά με κάθε κόστος. Όφείλουμε να παλεύουμε για να έχουμε καλύτερες συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού ώστε το προϊόν που παρουσιάζουμε να είναι ελκυστικό στους φιλάθλους και να αφήνει ικανοποιημένους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που σε δύσκολες εποχές στηρίζουν το άθλημα.

Είμαι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής. Πιστεύω πως θα βρούμε τρόπους να ξεπεράσουμε την κρίση ως κοινωνία και ως άθλημα. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί.

Όλοι στην ΕΣΑΠ σαν μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό θα προσπαθήσουμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και το 2014. Σε συνεργασία με τους αθλητές, τα ΤΑΑ, τους διαιτητές αλλά κυρίως τους εκπροσώπους του Τύπου θα συνεχίσουμε στο δρόμο της επιτυχίας, με γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία, με μεγαλύτερη προβολή και καλύτερη ποιότητα σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Καλή χρονιά»

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος: «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο 2014»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject