Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-02-2014

ΑΕΚ - Εθνικός και Παναχαϊκή - Φοίνικας από τη NOVA

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Το ντέρμπι ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η έξοδος του Φοίνικα Σύρου στη Πάτρα κόντρα στη Παναχαϊκή μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ στην 15η αγωνστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και οι κάμερες της NOVA θα μεταδόσουν δύο ακόμα μεγάλα ντέρμπι.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 19:30 από το Novasports 1 τον αγώνα ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 18:00 από το Novasports 3 το παιχνίδι Παναχαϊκή – Φοίνικας Σύρου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League.
 
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η ΑΕΚ με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την κατάκτηση του League Cup θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη στην προσπάθεια τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των play offs. Στη Πάτρα, η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Σύρου, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να φύγουν αλώβητοι από την πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:
 
• Σάββατο 8/1 19:30: ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Novasports 1 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη
 
• Δευτέρα 10/1 18:00: Παναχαϊκή – Φοίνικας Σύρου, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και από την Web TV του Novasports.gr
 
Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md15 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 15ης αγωνιστικής της Volley League.
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. ΑΕΚ - Εθνικός και Παναχαϊκή - Φοίνικας από τη NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject