Print this page
10-02-2014

Κηφισιά - Άρης και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός από τη NOVA

Rate this item
(0 votes)
Η 16η αγωνιστική της Volley League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 19:30 από το Novasports 4 τον αγώνα ΑΟ Κηφισιάς - Άρης και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 17:00, επίσης από το Novasports 4 το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League.
 
Στην Κηφισιά η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τον Άρη με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Στο «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής, σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται καθηλώσει τους φίλους του βόλεϊ.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:
 
• Παρασκευή 14/2 19:30: ΑΟ Κηφισιάς - Άρης, Novasports 4 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου
 
• Σάββατο 15/2 17:00: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Novasports 4 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα
 
Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md17 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 17ης αγωνιστικής της Volley League.